2777
2789
عنوان

گم شدم تو خودم ..

103 بازدید | 14 پست

سلام.

من چندسالی هست که چادر سرم نمیکنم و از وقتی که دانشگاه هم حضوری شد دیگه موهام هم بیرون میزارم، اصلا نمیدونم باید با حجاب باشم یا نه، فقط چون خوشم نمیاد کسی کامل بدون روسری یا شال ببینتم میگم خب حجاب رو تا حدی ک میتونم رعایت کنم اما بعضی وقتا بوده ک حتی دستام هم تا ارنج پیدا بودده یا تی شرت تنم بوده پیش نامحرم ، حرفم اینه کلا که با شرایط خودمو وفق میدم متاسفانه، حس میکردم اگه با حجاب باشم بهم نیاد فرم مغنعه توی دانشگاه و از اونجایی ک اعتماد به نفس ندارم اکثر وقتا بخاطر دلایل شخصی ، اینجوریه که موهامو بیرون میزارم بیرون و محیط دانشگاه ، و فکر میکنم ابنطوری زیباتر بنظر میام و اگ با حجاب باشم نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم ، در صورتی که اصلا حس خوبی ته دلم ندارم و نمیدونم راه درست چیه ، خانوادم و فامیل های بی ثباتی هم دارم اوناام راه درستو نشونم ندادن ، چون خودشونم جوگیرن و به مرور بی حجاب شدن کامل..

فقط چیزی که درکش میکنم و خط قرمزه یطورایی میدونم که اینه که خوشم نمیاد  نامحرم موهامو ببینه یا دستامو از یکمبالاتر از مچ یا حتی شلوار هم اصلا کوتاه نپوشیدم تاحالا،

کلا هیچوقت احساس خوبی نداشتم که کاملا بی روسری باشم و اینا ، نمیدونم چیکار کنم که تصمیم ابدیم باشه🥲انقدر طبق ساز مسخره ی دنیا نرقصم ..

از طرفی هم با اینکه هم کمی موهام بیرون باشه مثلا در حد هفت هشت سانت اینا و هروقت هم دلم خواست تو محیطای مذهبی چادرمم سرم کنم ، اماصداهای درونیم بهم حس دورویی نسبت به خودمو میدن ، اصلا خدا چجوری خوشش میاد باشم 🥲؟؟

اگر ما حجاب داریم یا 

معتقدیم  فقط برای خودمون 

برای خدا نیست 

اما  از همین امشب 

که شب های قدر  

حجاب بپذیر 

مطمئن باش پشیمون نمیشی 

معلوم  آدم خوبی هستی که 

خدا  این عذاب وجدان گذاشته  تو وجودت 

ممکن  نیست 

چند روز دیگه  زنده  باشیم

هر چه  زودتر برگردیم  سمت  اعتقاداتمون  بهتره 

و باید  حواسمون  باشه  دیر نشه 

اگر ما حجاب داریم یا  معتقدیم  فقط برای خودمون   برای خدا نیست  ام ...

ممنونم از پاسخگوییتون ، اما نمیدونم اعتقاداتم چیه، فقط بخاطر چیزایی که راجبه حیا و اینها گفتن حس میکنم باید حجاب رعایت میکردم تا حدی ک بتونم و از این عذاب وجدان هاام که تا بجا پیش اومده پشیمون نیستم چون بعدش فهمیدم به نفع خودم بوده ک کاریرو انجام دادم و اون کار برام دیگه کار درست به حساب اومده تو زمینه ی همین حجاب و درست صحبت کردن با نامحرمواینها ..

من دینم رو هم خودم انتخاب نکردم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ممنونم از پاسخگوییتون ، اما نمیدونم اعتقاداتم چیه، فقط بخاطر چیزایی که راجبه حیا و اینها گفتن حس میک ...

خواهش میکنم!

دینت مگه اسلام  نیست ؟

هر جاری سختی 

خودش رو داره 

قلبا چیو  میخوای ؟

خواهش میکنم! دینت مگه اسلام  نیست ؟ هر جاری سختی  خودش رو داره  قلبا چیو ...

از این جهت میگم نمیدونم دینم چیه که جزئیاتشو نمیدونم که بیشتر علاقه منا بشم بهش یا پایبند باشم بهش،

عزیزم سوالتون کلیه که قلبا چیو میخام ..

اما اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم ..اینکه خدا ازم راضی باشه و خودمم حس خوبی به خودم داشته باشم 

از این جهت میگم نمیدونم دینم چیه که جزئیاتشو نمیدونم که بیشتر علاقه منا بشم بهش یا پایبند باشم بهش، ...

ببین اکثرا  دین به ما اینطوری فهموندن 

بدون مطالعه 

و شاید هم نادرست 

اما خودت تحقیق  کن 

و مطالعه  کن تا بفهمی  چه 

دین عجیب و دوست داشتنی داریم !

اگر راضی  به رضای خدا  هستی 

پس به سمتش  برو 

و حجاب رو هم با تحقیقات 

بپذیر 

نه  هیجانی 

که  بعد از چند وقت دوباره  زده بشی