2777
2789
اوففففف چرا کسی نمیدونهههههه

خب از دکترای سایت بپرس تو نت یز 

ولی اونایی که اطرافم دیدم 

قبلش یکم درد دارن بعد درد وحشتناک میگیرن در حد مرگ

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@مه_لقا  

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

خیلی چیزا هست... مثلا همیشع با فامیل مامانم دشمن بود و آخرشم ب خاطر خواهر و برادر خودش کلی ضرر مالی ...

بابای منم با فامیل مامانم مشکل داره

منم نمیزاره برم

هیچوقت پشتم واینمیستع

حتی اگه حق با من باشه

تو بچگی خیلی اذیت شدم...

اون لحظه ها هیچ وقت از جلو چشمم نمیره 

اوف خیلی زیادهععه

خب از دکترای سایت بپرس تو نت یز  ولی اونایی که اطرافم دیدم  قبلش یکم درد دارن بعد درد وح ...

نه 

من میخوام یکاری کنم عود بکنه 

اشتباه متوجه شدی 

میخوام آپاندیس بگیرم

دلیلشو نپرس

حتما یه دلیل منطقی ای دارم که این تصمیمو گرفتم :)

بابای منم با فامیل مامانم مشکل داره منم نمیزاره برم هیچوقت پشتم واینمیستع حتی اگه حق با من باشه ...

یکی از اقوام مامانم خواستگارم بود پسر خوبیه ولی حتی جرئت نکردیم ب بابام بگیم بی دلیل بدش میاد ازشون...

بچگی هم ک نگم برات الان هم من هم خواهرم مشکلات روحی و روانی داریم و ی مدت هم قرص میخوردیم...

نه  من میخوام یکاری کنم عود بکنه  اشتباه متوجه شدی  میخوام آپاندیس بگیرم دلیلشو ن ...

اینو نمیدونم 😂😂😂

حالا خودتو به کشتن ندی

یکی از اقوام مامانم خواستگارم بود پسر خوبیه ولی حتی جرئت نکردیم ب بابام بگیم بی دلیل بدش میاد ازشون. ...

من یک ساله با بابام نمیحرفم 

هربار خواستم آشتی کنم یه حرفی زده که باپس بکشم

بچگیمون باعث آیندمون شد:)

این کیه

این دکتر سایته

من یک ساله با بابام نمیحرفم  هربار خواستم آشتی کنم یه حرفی زده که باپس بکشم بچگیمون باعث آیند ...

من حرف میزنم ولی خیلییییی سردیم نسبت ب هم کلا انگار غریبه ایم واقعا دوری و دوستی بهترع 

البته اخلاقای خوبم داره ولی اخلاقای بدش خیلی بیشترع