2777
2789
اوففففف چرا کسی نمیدونهههههه

خب از دکترای سایت بپرس تو نت یز 

ولی اونایی که اطرافم دیدم 

قبلش یکم درد دارن بعد درد وحشتناک میگیرن در حد مرگ

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی چیزا هست... مثلا همیشع با فامیل مامانم دشمن بود و آخرشم ب خاطر خواهر و برادر خودش کلی ضرر مالی ...

بابای منم با فامیل مامانم مشکل داره

منم نمیزاره برم

هیچوقت پشتم واینمیستع

حتی اگه حق با من باشه

تو بچگی خیلی اذیت شدم...

اون لحظه ها هیچ وقت از جلو چشمم نمیره 

اوف خیلی زیادهععه

خب از دکترای سایت بپرس تو نت یز  ولی اونایی که اطرافم دیدم  قبلش یکم درد دارن بعد درد وح ...

نه 

من میخوام یکاری کنم عود بکنه 

اشتباه متوجه شدی 

میخوام آپاندیس بگیرم

دلیلشو نپرس

حتما یه دلیل منطقی ای دارم که این تصمیمو گرفتم :)

بابای منم با فامیل مامانم مشکل داره منم نمیزاره برم هیچوقت پشتم واینمیستع حتی اگه حق با من باشه ...

یکی از اقوام مامانم خواستگارم بود پسر خوبیه ولی حتی جرئت نکردیم ب بابام بگیم بی دلیل بدش میاد ازشون...

بچگی هم ک نگم برات الان هم من هم خواهرم مشکلات روحی و روانی داریم و ی مدت هم قرص میخوردیم...

نه  من میخوام یکاری کنم عود بکنه  اشتباه متوجه شدی  میخوام آپاندیس بگیرم دلیلشو ن ...

اینو نمیدونم 😂😂😂

حالا خودتو به کشتن ندی

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

یکی از اقوام مامانم خواستگارم بود پسر خوبیه ولی حتی جرئت نکردیم ب بابام بگیم بی دلیل بدش میاد ازشون. ...

من یک ساله با بابام نمیحرفم 

هربار خواستم آشتی کنم یه حرفی زده که باپس بکشم

بچگیمون باعث آیندمون شد:)

این کیه

این دکتر سایته

من یک ساله با بابام نمیحرفم  هربار خواستم آشتی کنم یه حرفی زده که باپس بکشم بچگیمون باعث آیند ...

من حرف میزنم ولی خیلییییی سردیم نسبت ب هم کلا انگار غریبه ایم واقعا دوری و دوستی بهترع 

البته اخلاقای خوبم داره ولی اخلاقای بدش خیلی بیشترع

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز