2777
2789
عنوان

دیدم یه گربه مرده🥺🖤

269 بازدید | 8 پست

داشتم بادوستام میومددیدم یه گربه مشکی خیلی نازکه بچه بودکنارتیرچراغ برق افتاده خیلی ناراحت شدم چشماشو دهنش باز بودمنم یه فاتحه خوندم براش دوستم مسخرم کرد برگشت گفت واقعاداری برای حیوون فاتحه میفرستی؟شماام اگه تجربشوداشتیدبگید

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

وای دلم ریش شد.من گربمو دو سال بزرگ کردم ی روز غیبش زد دیگم برنگشت.. امیدوارم زنده باشه..

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گربه قشنگ من تو‌ خونمون  توی لونش ۳۳ روز پیش پر کشید اسکاتیش ۱۱ ماهه سالم سالم دکتر گفت ...

وای خداااا🥺قلبم دردگرفت چراایست قلبی کرده آخه💔

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
وای دلم ریش شد.من گربمو دو سال بزرگ کردم ی روز غیبش زد دیگم برنگشت.. امیدوارم زنده باشه..

ایشالله خوب خوبه♥️

وای خداااا🥺قلبم دردگرفت چراایست قلبی کرده آخه💔

انگار تو اسکاتیش فولد پیش میاد

مال دوستمون هم تو ۴ سالگی اینطور شد

من له شدم داغون شدم افسرده شدم دیکه مامانش نیستم همه چیز تموم شد😭😭😭😭الان دارم زار میزنم چرا این تاپیک رو گذاشت اخه😭😭😭😭

انگار تو اسکاتیش فولد پیش میاد مال دوستمون هم تو ۴ سالگی اینطور شد من له شدم داغون شدم افسرده شدم ...

ببخشیدنمیدونستم ناراحت میشی ولی خیلی غمناکه من ماهی عیدمون میمیره حالم بدمیشه گربه که جای خودداره🥺💔💔💔🖤

اسی میشه قفل کنی لطفا 😞😞😞

باشه عزیزم