2777
2789
عنوان

پلیس

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 61 پست

بروازش شکایت کن 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارش رو جواب میده؟! کلا از اولش قصد دزدی داشته.

نه ج نمیده تاوقتی پول اومد حسابش فقط تا اون روز ج میداد و ج اسمسم میداد الان ج نمیداد وقتی تهدیدش میکنم ج میده هی میپیچونه،  بعد هی میگه مسافرتم بیام میفرستم فلان

پیام مدرک نیست. شکایت کنی بعد از یه مدت علافی دادگاه حکم میده عدله کافی نیست. دیدم که می‌گم. 

کی میگه مدرک نیست ؟

توی صفحه چت دیوار هم نوشته که پیام ها تا 6 ماه میمونن ، در صورت لزوم هم به مقامات قضایی ارائه میشه 

قسمت دیوار پشتیبانی داره زنگ بزن اطلاع بده  بعدشم شکایت کن یا باید گوشی طبق قرارداد بفروشه یا ...

زنگ زدم گفتم گزارش کلاهبرداریم زدم،  گفته پرداخت امنو باید بزنین بعد کالا اومد تایید بزنین بعد ازونجا بهش واریز میشه،  ولی من تاییدو زدم یارو اصرار داشت پول کی میاد فلان، چطوری بفرستم

وااااای

شماره تماسش روشنه؟ 

پول رو به حساب کی ریختی

پلیس بهت نامه میده میری استعلام میگیری حساب مسدود میشه باهش تماس میگیرن اگر زبونی پول رو ریخت که هیچی وگرنه تهدیدش میکنن 

برا من متاسفانه طرف یه باند بزرگ بودن به گروه لوازم خونگی تو ایتا که سر خیلی ها رو کلاه گذاشته 

بر طبق قوانین مملکت ما چنانچه پولی را به حساب شخصی واریز کنی حق پس گرفتن آن را نداری حتی اگر به صورت ...

پرداخت امنو زده بودم منتها نباید تاییدو میزدم

شماره تماسش روشنه؟  پول رو به حساب کی ریختی پلیس بهت نامه میده میری استعلام میگیری حساب مسدود ...

یارو شماره حساب داد ولی من پرداخت امنو زدم بهم اصرار کرد تاییدو بزن پول برسه گوشیو بفرسته منم زدم فرداش پول واریز شد بهش

کی میگه مدرک نیست ؟ توی صفحه چت دیوار هم نوشته که پیام ها تا 6 ماه میمونن ، در صورت لزوم هم به مقام ...

فکر کردی الان پلیس پیگیر میشه چت رو 

انقدر کلاهبرداری زیاد شده همونجا پیگیری میکنن اگر طرف خطش روشن باشه تماس میگیرن باهش و تهدیدش میکنن وگرنه....

پرداخت امنو زده بودم منتها نباید تاییدو میزدم

بگو من گزینه تایید  و زدم ،پول واریز شده 

چون اونم شبا داشته تو دیوار که پرداخت امن استفاده کرده 

پس کالارو باید زودتر بفرستید 

کلافش کن ،با شماره های مختلف بهش زنگ بزن