2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رنگ لباست قرمز  ابی کرم یا تو تیف این رنگاس حتی سفید ترم دوم معدل کامل بدست میاری عزیزم & ...

عزیزممم میشه لطفا بگی من و همسرم کی بچه دار میشیم ؟

خواهرم ۳۶ سالش شده بختش جای خوب بدون پشیمونی باز میشه ؟برادرم تو کارو زندگیش موفق میشه؟

وای مرسی شلوارم آبی بود  میشه بگی ته رابطم با سبحان چیه

لباست مشکیه ؟ منظورم پیرهنت عزیزم 

با سبحان بالا پایین داره رابطتون اما بیشتر خودتو تو دلش جا بده ولی جوری هم نشه ک طرف مغرور بشه اما تهش بخواد ازدواجه عزیزم 

لباست مشکیه ؟ منظورم پیرهنت عزیزم  با سبحان بالا پایین داره رابطتون اما بیشتر خودتو تو دلش جا ...

وای آره 

اون که میگه خیلی دوست دارم ولی من یکم دودل شدم میگم نکنه بهترم هست دوس دارم حسم مثه قبل شه الان حس خیانت دارم 😔

آرامش 🌱
لباست مشکیه ؟ منظورم پیرهنت عزیزم  با سبحان بالا پایین داره رابطتون اما بیشتر خودتو تو دلش جا ...

داداشمزندگیش موفق میشه و خوشبخت میشه ؟جایی برای زندگی نداره .تو خونه خواهرم است و خواهرم هم همیشه داره منتش میکنه‌؟داداشم صاحب خونه و زندگی واسه خودش میشه ؟

عزیزم میشه بگی من امسال بچه دوم میارم؟شوهرم راضی میشه واسه بچه دوم

یه باغی هم داریم میشه بگی کی فروش میره

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزممم میشه لطفا بگی من و همسرم کی بچه دار میشیم ؟ خواهرم ۳۶ سالش شده بختش جای خوب بدون پشیمونی با ...

سلاپ عزیزم وعده پاییز بارداری داری تا زمستون 

خواهرت بستگی داره 

موفق میشه بشرط اینکه یکم جوی باشه واسه زندگیش 

برادرت اگه بخواد زرنگی کنه خونه هم میگیره الان کمی داره تنبلی میکنه درسته کار میکنه اما جدی نمیگیره

سلاپ عزیزم وعده پاییز بارداری داری تا زمستون  خواهرت بستگی داره  موفق میشه بشرط اینکه یک ...

عزمزمه مرسی  که جواب دادی 

خواهرم به چی بستگی دااره؟

عزیزم من دو بار ای وی اف کردم منفی شد

طبیعی باردار میشم یا با ای وی اف؟مرسی جواب دادی