2777
2789
عنوان

گیر کردم چیکار کنم؟

455 بازدید | 33 پست

ما ی وام ازوداج داریم ک فعلا ضامن‌نداریم براش بعدش خواهرم‌دومادمون گف ما میخریمش ازتون ..قیمت فروشی ک قبلا ی غریبه ب ما دادن ۱۴۰ بود .. ولی شوهرم گف ب شما ۱۰۰‌میدمش .. ولی دوماد ما خیلی ناراحت شد و ب شوهرم گف حداقل ی تعارف میزدی قابلتو نداره ..الان خواهرم میگه شوهرم مغزمو خورده ب شوهرت بگو وام رو میفروشم ۷۰ با ۶۰ تومن  ک بینمون بهم‌نخوره . موندم الان ک بگم یا نگم؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این اشتباهو نکن وام ازدواج اقساطش کمه فکرکردی الان وام4درصد گرفتن راحته که ازش میگذری؟ نمیتونین الان نگیرین بزارین وقتی ضامنتون جور شد اما واسه خودتون نگه دارین 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
این اشتباهو نکن وام ازدواج اقساطش کمه فکرکردی الان وام4درصد گرفتن راحته که ازش میگذری؟ نمیتونین الان ...

بخدا خیلی دوسداریم بگیریمش ولی اصلا ضامن پیدا نمیکنیم

چرا بگه قابل نداره وقتی خودتون احتیاج دارین ،تعارف الکی و شابدوالعظیمی به چه درد میخوره ؟؟؟چهل تومن کمتر گفته خب چقدر ملت پرو و پرتوقع هستن ،اصلا قبول نکن و دوتا خواهر بخاطر شوهراتون بحث نکنین بگین اینجور مسایل مالی به ما ربطی نداره باجناق ها خودتون باهم کنار بیاین .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بخدا خیلی دوسداریم بگیریمش ولی اصلا ضامن پیدا نمیکنیم

توی همکاراتون یا اقوام دور یا حتی همسایه.. مبلغش چقدره؟ 

اخه کمم کردیم راضی نیستن 

پس ولشون کنید بدید یکی دیگه بعد دیگه پرسیدن بگو بیخیال شدیم و اینا ... واقعا نمی ارزه بدی بهشون

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

خواهرت چجوری میخواد بگیره ضامن داره حتما 

اون چرا ضامنشو تعارف نزد ؟

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

اصلا نداریم . مبلغش ۳۶۰ هستش 

بخدا حیفه اگه بدونی ما بخاطر100تومن وام4درصد گرفتن چه خونه دلی خوردیم.... نمیشه که یه ضامن کارمند از اطرافیان نباشه بالاخره شما اشنا سراغ ندارین خانواده هاتون چطور؟ رفیقی همکاری از اطرافیانتون.. یعنی من بودم به هردری میزدم اما هیچوقت اینو به کسی نمیدادم شوهرخواهرتم معلومه قشنگ داره از چنگتون درمیاره