2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

74 بازدید | 6 پست

دوستان اگه دو نفر بهم معرفی بشن و از هم خوششون بیاد بعدش هر روز تعامل دارن یا چند روز یبار؟ من با آقایی سنتی آشنا شدم و بعد از دیدار که گفت خوشش اومده یبار تلفنی صحبت کردیم یبارم پس فرداش و گفتم که قبلا نامزد داشتم و گفت ایرادی نداره بعد الان سه روز گذشته هیچ خبری نگرفته میخوام بدونم این معنی داره؟ از طرفی میگم شاید چون دوست نبودیم و معرفی بوده طبیعیه که چند روز یبار حرف بزنیم نه هر روز از طرفی ام میگم شایددیگه گفتم نامزد داشتم بدش اومده یا چی؟الان خیلی ذهنم درگیر این موضوعه. ینی باید تو این سه روز تماس میگرفته؟ یا حداقل امروز که سیزده بدر بود؟

احتمالش هست شایدم سرش شلوغ باشه کار داشته باشه ولی خب درکل بهتر بود نمیگفتی ک نامزد داشتی پسرا همچین ...

خب آخه نمیشه مخفی کنم که. بعدشم نمیگفتم از اطرافیا بعدا میفهمید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب آخه نمیشه مخفی کنم که. بعدشم نمیگفتم از اطرافیا بعدا میفهمید

منظورت از نامزد چی بوده ؟

یعنی عقد نکرده بودید ؟

کلا چند جلسه اول این موضوع رو نگید بهتره . 

وقتی جلسه اول میگید یعنی هنوز اون فرد توی ذهنتون هست و براتون مهمه

احتمالا به خانوادش گفته اونام مخالفت کردن

الان موندم چیکار کنم فردا پیام بدم بگم که شرایطمون بهم نمیخوره و اینا..چون میترسم اونا زودتر بگن نمیخوایم ضایع بشم یجورایی اما نمیدونم شایدم پیام بدن فک کنن چون سراغی نگرفتن زورم اومده و پیام دادم نمیدونم چیکار کنم

منظورت از نامزد چی بوده ؟ یعنی عقد نکرده بودید ؟ کلا چند جلسه اول این موضوع رو نگید بهتره .  ...

نه نامزد بودم نه عقد. اخه گفتم اولش بگم چون از راه دور میاد و میره این همه نیاد و بره بعدا بگه چرا اولش نگفتی