2777
2789
عنوان

دخالت کردن برادرشوهر

345 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

پیام دادم به جاریم که خونه مادرشوهرم هستم دارم سبزی پاک میکنم همو موقع گوشی دست برادرشوهرم بوده وپیامم دیده وبا جاریم جروبحث ودعوا که شما خبرچین خانواده من هسین وحق نداری دیگ بازن داداشم حرف بزنی گوشیش گرفته منم بلاک کرده جاریم از خونه همسایشون بهم زنگ زد اینارو گفت

بعد برادرشوهرم به مادرش میگه که به فلانی بگو حواسش به زنش باشه که خبرچینی نکنه شوهرمم به رو خودش نمیاره ولی مادرش بهش منتقل کرده و مرتب باهام جر وبحث داره فقط اگ تجربه ای دارین بهم بگین که چجورازخجالت اول برادرشوهرم بعدمادرشوهرم دربیام.جاریم دخترخالمه وخیلی باهم راحتیم

برادرشوهرمم تازگیاورشکست شده ومرتب شوهرم داره به خودش وخانوادش میرسه

ممنون میشم کمکم کنید

خب سبزی پاک کردن که خبرچینی نیست لابد چیز دیگه ای هم گفتی 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکوت کن و جرو بحث نکن  هیچ وقت با خانواده شوهر بحث نکن خودشون بعدش پشیمون میشن اینجوری سنگین تری دخالت کردن یا هرچی به شوهرت بگو اونم با سیاست زنانه با رفتار خوب به اونا هیچی نگو

خب سبزی پاک کردن که خبرچینی نیست لابد چیز دیگه ای هم گفتی 

کلا خانواده شوهرم به همه چیز وهمه کس شک دارن حتی به همدیگه 

خب من بادخترخالم زیاد صحبت میکنم اونم خیلی کمک میکنه مشاوره میده لابد اون پیش خودش فکر کرده که من بیکارم بخوام غیبت اینابکنم

بگو از شوهرت حساب میبری یا نه  اگر آره یه راهکار داره  اگر نه یه راهکار دیگه

شوهرم بااینکه آدم مثلا تحصیل کرده ای هست اما شعور وشخصیت نداره دایم میگه یه روز مچتو میگیرم منم ترس واضطرابی ازش دارم که تووجودم رفته تازنگ میزنه پیامی میده استرس میگیرم ازش

مجبورم برم بااینکه وقتی اونجام انگارتوقبرم

کارهارو نصف و نیمه و خراب انحام بده🤣

مثلا ظرف هارو نصفه بشور وایی خستم و واییی فلان کارو دارم 

ولی سعی کن روی شوهرت کارکنی ک مجبورت نکنه بری 

یه بهونه ایی بیار و نرو

کارهارو نصف و نیمه و خراب انحام بده🤣 مثلا ظرف هارو نصفه بشور وایی خستم و واییی فلان کارو دارم  ...

کلا اونجا میرم کارخاصی انجام نمیدم مخصوصا الان که بچه کوچیک دارم مشکلم برادرشوهرمه که میدونم دیگه نمیزاره دخترخالم ببینم😭

کلا اونجا میرم کارخاصی انجام نمیدم مخصوصا الان که بچه کوچیک دارم مشکلم برادرشوهرمه که میدونم دیگه نم ...

اهمیت نده حرفی نزن 

بزار خود زن و شوهر دعواهاشونو بکنن آشتی کنن 

شما چیزی نگی ک بدتر میشه .حرفی ب خوبی هم بزنی مادرشوهر فتنه درس میکنه