2777
2789
عنوان

کسایی که چادر عربی دارن میاید لطفا🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 6306 بازدید | 52 پست
خوبه اما چادر عربیا نسبت به اونیکیا سنگین ترن که من که راحتم اما مامانم چادر منو پوشیده بود میگفت سن ...

سنگینیشو میشه با یه پارچه سبکتر درست کرد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بدون کش واندازه قد خودم گرفته بودم خیلی زود زود کثیف میشد همش اعصابم خورد میکرد براعید رفتم یه سایز کوتاه تر و کش دار گرفتم واینقدر راحت شدممم که نگو  من کرپ کره ای گرفتم 

باید چادر بحرینی بگیری..منم دارم خیلی ازش راضیم

بحرینی چ فرقی با عربی داره؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من بدون کش واندازه قد خودم گرفته بودم خیلی زود زود کثیف میشد همش اعصابم خورد میکرد براعید رفتم یه سا ...

کرپ کره ای جنسش خوبه؟ سبک و مشکی هست؟

چند گرفتید؟

چادر عربی جنس ژورژت خوبه سبکم هست ولی خیلی باید مواظبش باشی چون پارچه زیاد برده زود کثیف میشه

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
بحرینی چ فرقی با عربی داره؟

ببین لبنانی:استیناش جمعه اگه دوست داری استینش مث حالت استین مانتو باشه لبنانی خوبه

بحرینی همون چادریه ک یه نخ داره رو استینش میزاری تو انگشتت...و اینکه استینش جمع نیست بستگی داره چه مدل خوشت بیاد و کدومش بیشتر بهت بیاد من بحرینی بهم میاد

سوپر جورجت هستش جنسش ولی خیلی سنگینه کلا چادر عربی خیلی سنگینه همش نخکش میشه برا من کش نداره 

نمیخوام پارچش سنگین باشه

چادر از هر جا نخر 

تهرانی ک مرکز خرید ملزومات حجاب یا مزون حجاب برو حتما 

چادر جده از همه بهتره... سنگینش هم بهتره. من خودم ندا کره دارم عالیه. بهش کش نمیندازن 

چند مدل چادر دگ هم هست ک نزدیک عربیه، کش دارن یا بعضی ها جلو بسته هم میشن ... سلیقه ای هست دگ کدوم مدل راحت تری 

سلام واااای عالیههه 😍 پیشاپیش مبارکت باشه

بدون کش قشنگتره اولش جمع کردنش شاااید یزره سخت باشه ک نیست 

ولی بدون کش قشنگتره 

و اینکه ژورژت اصل بگیر جنسش خوبه بازم از فروشنده اطلاعات بگیر ولی ژورژت اصل داشتم خوب بود 

خوشگل شدنتو تبریک میگم زیبا 🌱♥

چادر عربی جنس ژورژت خوبه سبکم هست ولی خیلی باید مواظبش باشی چون پارچه زیاد برده زود کثیف میشه

برایه منم همیمنه ولی خیلی نخ کش میشه چون تو دانشگاه میپوشم این میزو صندلیا خراب کردن

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂