2777
2789
عنوان

دوقطبی دارم😢

200 بازدید | 18 پست

توروخدا ی راه حل بدید مطمئن شم دارم یا ن .استرس کله وجودمو گرفته .بعضی وقتا ممکنه روانپزسک اشتباه کنه شما ی راه حال بدید مطمئن شم .بقران دیگه جون ندارم الاناس ک بمیرم

معنی کاربریمو میدونم .حضرت عباسی من نزاشتم این کاربری قبلا دست یک نفر دیگه بودک قصد تعلیق داشت و رفیقم بود  معنیشو نمیدونس ک گذاشتش (هوالش ابرومه بو) .منه بدبختم 6بار تعلیق شدم دیگه شماره نداشتم دیگه با کاربری این خدا زده اومدم . ب دلیل سوالات زیاد دیگه گذاشتم امضا.من وسواس فکری دارم زیاد ب تاپیکام توجه نکن بعضی وقتا عود میکنه چرت و پرت میگم .خب دیگه برو پی کارت .مرسی اه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تو نی نی سایت همه به خودشون میکن دو قطبی!! 

آزمایش دادی؟ روانپزشک قطعی گفته دوقطبی؟

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
منم همچین فکری میکنم😔 علائمت چیه توروخدا بگو

تا دوماه پیش بنا ب دلایلی افیردگی گرفتم بعد افسردگی گرفتم داغون شدم بعد دوماه دوباره حالم خوب شد انگار افسردگیم داست درملن میشد و حالم بهتر شده بودو زندگیم خوب پیش میرفت الان بعد دوماه دوباره شروع شد

معنی کاربریمو میدونم .حضرت عباسی من نزاشتم این کاربری قبلا دست یک نفر دیگه بودک قصد تعلیق داشت و رفیقم بود  معنیشو نمیدونس ک گذاشتش (هوالش ابرومه بو) .منه بدبختم 6بار تعلیق شدم دیگه شماره نداشتم دیگه با کاربری این خدا زده اومدم . ب دلیل سوالات زیاد دیگه گذاشتم امضا.من وسواس فکری دارم زیاد ب تاپیکام توجه نکن بعضی وقتا عود میکنه چرت و پرت میگم .خب دیگه برو پی کارت .مرسی اه
مگه دوقطبی ذزمایش داره؟؟

بله تست میگیرن من از نزدیکانم این بیماری رو داره کاهی آزمایش خونم میده لیتیم خونش چک بشه این بیماری با سطح لیتیم بدن رابطه داره.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
چرا تو نی نی سایت همه به خودشون میکن دو قطبی!!  آزمایش دادی؟ روانپزشک قطعی گفته دوقطبی؟

ن بابا علائمو ک گفتن دارم .قطعا اینارو ب روانپزشو بگم مطمئنا میگه داری .چ ازمایشی باید چیکلر کنم!

بله تست میگیرن من از نزدیکانم این بیماری رو داره کاهی آزمایش خونم میده لیتیم خونش چک بشه این بیماری ...

باید الان چیکار کنم توروخدا کمکم کن از استرس داغون شدم چیکار کنم مطمئن شم .علائمم بالا گفتم

عزیز چه دو قطبی داشته باشی یا نه بلاخره همین هستی که الان هستی دیگه دیو دو شاخ که نمیشی که این قدر می‌ترسی

الانم بیشتر بی حوصلگی هات یا کم خونی باعث میشه فکر میکنی دو قطبی هستی 

باید الان چیکار کنم توروخدا کمکم کن از استرس داغون شدم چیکار کنم مطمئن شم .علائمم بالا گفتم

عزیزم این علائمی که شما گفتی لزوما دوقطبی نیست. دوقطبی شدت های مختلف داره فقط روانپزشک میتونه کمکت کنه.ولی همونطور گفتم از نزدیکانم این بیماری رو دارن دوره شیدایی رفتارا عجیب و غیر قابل کنترل میشه. اینی که شما گفتی فکر کنم فقط عود مجدد افسردگی باشه. بازم میگم فقط باید بری پیش روانپزشک.

کسی که مریضی روانی داره از کودکی با بچه های دیگه فرق داره مثل برادرم که یه دیوانه درجه یک هست ما رو هم دیوانه کرد 

اینم بگم مریض های اصلی خودشونو به این راحتی مریض نمیدونن

سوال . بهم بگو از بچگی توی مدرسه با همه مشکل داشتی؟  خانوادت از دستت دیوانه شدند؟ 

الان برادر من خودشو کاملا سالم میدونه این همه مشکل داره باز اصلا مریضیشو قبول نداره 

عزیزم این علائمی که شما گفتی لزوما دوقطبی نیست. دوقطبی شدت های مختلف داره فقط روانپزشک میتونه کمکت ک ...

خدایی ؟

من رفتار عجیب غریب ندارم اصلا فقط حالم بدو خوب میشه .دچار وسواس فکری هم هستم .اخه بعضی وقتا ک بیکارم بعد قبلنا یهو شبا انرژی میگرفتم حالم از کثیفی بهم میخورد .میرفتم تمیز میکردم .ولی همیشه پر انرژی نبودم .اینم میتونه دلیل دوقطبی باشه ؟

من هر وقت چ حالم خوب شه چ بد هیچوقت باعث اذیت شدن دیگران نمیشم فقط خودم اذیت میشم .

خیلی ممنون وقتی گفتی ک دوقطبی نیست دلمو اروم کردی مرسی😢

خدایی ؟ من رفتار عجیب غریب ندارم اصلا فقط حالم بدو خوب میشه .دچار وسواس فکری هم هستم .اخه بعضی وقتا ...

رفتارات غیر طبیعی نیست فقط یک خرده مودی هستی اصلا شاید هورمونات مشکل داره. به خودت تلقین نکن. همیشه سالم باشی

کسی که مریضی روانی داره از کودکی با بچه های دیگه فرق داره مثل برادرم که یه دیوانه درجه یک هست ما رو ...

مثلا چ رفتار هایی منظورته داسته باشم ؟

از بچگی مثل همه بودم مثل همه بچه ها باری میکردم ن خانوادم بام مشکلی ندارن .ولی زمان ما یطوری بودو ک افرادی ک درسشون ضعیف تره باش مسکل داستن برا همین تو مدرسه چون اونا همه دریخون بودن با من زیاد نبودن .ولی بیرون از مدرسه رفیق زیاد داشتم .منظورت چ رفتار هایی مثلا چیکار کرده باشم ک باهام نباشن