2777
2789
عنوان

خیلی عاشقشم

289 بازدید | 24 پست

خیلی دوسش دارم خیلی

شاید براتون مسخره باشه داره ۱۰ سال میشه ک باهمیم

خیلی مشکلات از سرمون گذروندیم خیلی

باعث شد من تو ظاهر رفتارم کمی باهاش متفاوت باشه

و یک سال اخیر سر مسائلی باهم سرد بودیم یعنی نشد خیلی خوب باشیم

یکم پیش هم دعوا کردیم خیلی زود رف

چیکار کنم

بزودی هم احتمال داره دو سه روز شهر خودمون نباشه دلم براش تنگ میشه چطور تحمل کنم اون دو سه روز رو 

میشه خواهرانه باهام حرف بزنین؟

دوستی ندارم همشون خائنن براشون مهم نیست حال من و اگر بگم میگن کات کن سر چیزای مسخره

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰ ساله دوستید؟

اره

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

ده سال چدا ازدواج نمیکنید عزیزم.من خودم چندوقت پیش از ی رابطه ۸ ساله اومدم بیرون کات کردم🥀🥺

منم همون دختری که توومسیر مشکلات دست و پاهام تاول زدن قلبم زخمی مغزم ردی ...ولی ادامه میدم با قدرت🍭🥀زندگی کردن تو جهنمی که برات درست کردن....😏یک روز من سکوت خاهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم دیر شدن را خاهی فهمید!!!دلم در دست او گیراست خودم از دست او دلگیر عجب دنیای بی رحمی دلم گیراست و دلگیرم...چشمام میدید اما قلبم باورنمیکرد...چیزی که قراره دشمنت نفهمه به دوستت نگو!! اونی که میگفت دل نبند تهش تلخیه خودش دلبسته ترین ادم شهر شد...یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتاتون شد کارهرروز...سعی کنید تا ۱۲ شب خابتون ببره اگه ۱۲ به بعد بیدار بمونید خیلی خاطرات بد و مشکلات ازرده خاطرتون مییکنه ادم شبا مظلوم تر میشه جوری مغزم رد میده که باورم نمیشه توی روز اون همه قوی ام.نمیدونم پس کی قراره سرنوشت میخاد اون روی خوب زندگی رو بهمون نشون بده.چگونه میتوان به تاول های پا گفت مسیر طی شده اشتباه بوده...یه روز کسیو ک ترس از دست دادنشو داشتی خودت قیچیش میکنی...ینی میشه روز خوب منم برسه.خاهر قشنگم بخاطرت ازجونمم میگذرم واسه خوشحالیت...زمان همه چیزو ثابت میکنه...زمین گرده همه کارما پس میدن کسی ک بهت بدی کرده بود یه روز همون سرش میاد.. ما که توقع نداشتیم دنیا مارو نوازش کنع فقط میخاسیم یکم کمتر جیگرمونو بسوزونه.خدایاا کسی پشتم نیست تنهام خودت دستمو بگیر و ولم نکن
الان چند سالتونه

۲۰

از بچگی باهم بزرگ شدیم

فامیل نیستیم ولی

ده سال چدا ازدواج نمیکنید عزیزم.من خودم چندوقت پیش از ی رابطه ۸ ساله اومدم بیرون کات کردم🥀🥺

سنمون کم 

یکیم شرایط نبود ک ازدواج کنیم

میترسم با این شرایط نکنیم

اما حرفش هست خب بین خودموپ

به این فکر کن با کسی که دوستش داری تو رابطه‌ای 

من چی بگم که حتی نمیدونم دوستم داره یا نه

به این فکر کن که جای من بودی و ببین چه قدر دردت بیشتر بود

شکر درگاه خدا کن که میدونی دوستت داره

با فکر یه این که همدیگرو دوست دارید سر کن و بدون این دوری باعث عزیزتر شدنت هم میشه

نمیدونی تو دل من چه خبره

🩷الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🩷/ من یه دختر بوشهریم😊
دفاع مقدس ۸ سال بود شما ۱۰ سال چرا ازدواج نمیکنین حیفه ها 

هم سنمون کم بود

هم شرایط نیست