2777
2789
عنوان

کاشت مو

1025 بازدید | 22 پست

کسی کاشت مو انجام داده راضی هستین ؟جواب داده

می‌خوام شوهرم کاشت مو انجام بده میترسم جواب نگیریم لطفا از تجربیاتتون بگین و اینکه باید سیگار کلا قطع بشه بعد کاشت ؟؟

خب که چی مثلا ! 

به سلامتی اشتی کردی

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما انجام بده ولی از قبل تحقیق کنه

چون فامیلامون جای معتبر نرفتن و زیاد خوب از آب در نیومد

من بابام کاشت یهویی انگار ده سال جوون شد و خیلی خیلی هم راضی بود

دل نزنید و حتما انجام بدین

کاربری برای دونفره.
آره🥰

به سلامتی اره اطرافیانم انحام دادن راضین

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

همسر من پارسال انجام داد با این که دیابت هم داشت ولی عالی شد مهم مراقبت های بعد کاشت هست تا دو هفته بعدشم که تا شش ماه مصرف بموقع داروها وصدالبته ترک سیگار

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود
همسر من پارسال انجام داد با این که دیابت هم داشت ولی عالی شد مهم مراقبت های بعد کاشت هست تا دو هفته ...

فک نکنم کامل بتونه ترک کنه سیگارو ولی کمتر می‌کنه ما آخه نزدیک عروسیمونم هس میخام انجام بده حتما مطمعنم خیلی خوب میشه 

خب که چی مثلا ! 

خیلیم خووب ان شالله ارتباط بهتری داشته باشین  چی شد یهو خواست مو بکاره؟

خیلی وقته تو فکرمونه ولی خودش زیاد دلش نمیاد من اصرار میکنم چون میدونم وقت خوب میشه می‌خوام راضیش کنم خودشم دو دله

خب که چی مثلا ! 

خیلی وقته تو فکرمونه ولی خودش زیاد دلش نمیاد من اصرار میکنم چون میدونم وقت خوب میشه می‌خوام راضیش کن ...

عزیزم خیلی نگرانت بودم خیلی خوشحال شدم آشتی کردین اون تایپیکت قفل بود اینجا برات پیام گذاشتم مواظب خودت و زندگیت باش

آره🥰

حالا دوباره یه کاری کن قهر کنه..چی کار به سر و موهاش داری ..باور کن توی دلش مونده گفتی قیافه نداری ...مواظب باش موهاش که کاشته شد .. نگه خوشکل شدم به دردت نمی خورم..

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است