2821
2789
عنوان

تصمیم‌گرفتم

77 بازدید | 7 پست

۲۱,سالمه تیپ و قیافمم خیلی خوبه از نظر مالی و سایر چیزام معمولیم یه بار طلاق گرفتم۱۴سالم بود ازدواج کردم و بعد پنج سال تونستم جدا شم بعد اون بایع نفر اشناشدم نزدیک دوسال باهمیم ولی ختم به ازدواج نمیشه... خاسنگار هم دارم ولی بیش تر از سنم بدبختی کشیدم حتا چیزایی ک دور از واقعیته نشستم فکرامو کردم نمیخام هیچ وقت ازدواج کنم دیگه هیچ حسی ندارم به هیچ کس هیچ امیدی ندارم میترسم دیگه حوصله ندارم شاید بگید سنت کمه فرصت برای ازدواج خیلیه ولی واقعا نشستم فکر کردم که مجرد بمونم همیشه فقط از بعدش میترسم از فضای جامعه ..کسی بوده مثل من تصمیم گرفته باشه چشماشو روی هرچی جنس مخالف هست ببنذه..شوهرم خیلی بااحساساتم با زندگیم بازی کرد کلاتباهم کرد بعد اونم فقط ب یه نفر تکیه کردم که اونم خانواده ها نمیزارن و...دیگه بریدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هرکاری میکنه اجازع نده ازت ب عنوان وسیلع رفع نیاز استفادع کنن و ب اسم جدی بودن و ازدواج خامت کنن موقعیتت حساسه

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

بله مثلا دیدم عینننن خودت دقیقا تو سن کم و.. 

ی مدت از ازدواج و شوهر فراری بود و فوبیا داشت 

اما ی مدت گذشت و حالش بهتر شد و شوهر کرد بهترین مرد دنیا الان خیلی خوشبخته خداروشکر 

خودتو نباز و دست هرکسی نده خودتو 

زمان بده تا درست بشه

یا مث ملکه راه برو یا جوری راه برو ک انگار برات مهم نیس ملکه کیه!

ب نظرت اشتباهه بخام همیشه مجرد بمونم

یه سوال یه بنده خدایی دقیقا خیلی توفکر فرو برد یکی بهش گفت سگ و گربه جای خانواده رو میگیره 

بعد بهش گفت توی سن بالا پیری و کوری نمیترسی تنها بری دکتر خودت الان توی فلان کشور زندگی میکنی ولی با هرچی بالاخره میدونی داخل ایران مادرته و به امید مادرت میای ایران هم خودت شاد میشی هم مادرت حالا شما نمیترسی در آینده تنها باشی مطمئن باش دوست جای خانواده رو هیچ موقع نمیگیره 🙂

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 
2823
2791
2779
2792