mghan مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 334 عنوان بارداری 78 بازدید | 14 پست سلام خانومای عزیزکسی تو بارداری ترشی .خیار شور. کلم.بادمجان خورده.مشکلی پیش نیومده.هی میگن نخوردید فقط میدونم واسه اینکه میگن بچه سیاه میشه نمیدونم صحت داره یا نه.بیایید از تجربه هاتون بگین.ممنون 🌹 1403/01/13 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
balakocholo عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 7347 من خوردم هیچی نشد توی ماهای اول روزی ۳ پیاله ترشی سرکه خوردم صحت نداره من کلم شلغم ترب همه چی خوردم 😐😑
همسرعزیزم عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 9790 والامن تو بارداریام همه چی میخورم اینو دیگه اولین بار بود شنیدم خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️
فائزهبانو عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 717 من خودم دنبال اینم از یکی بپرسم آنچه خدا برای تو کنار گذاشته سهم هیچکس دیگر نخواهد شد.!🤍
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 من هیچی جزآب وانجیرسیاه وشاهتوت نمیتونستم بخورمبچه هام سفیدوبورشدنخودمون سبزه ایمادویه بچه روتیره میکنهجواب بقیه رواگربااحترام نباشه نمیدم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
mamansoli عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 7955 من خوردم مشکلی پیش نیومد خداروشکر،فقط نباید زیاده روی کرد
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 40633 کلم وبادنجان چون نفخ داره احتمال بادفتخ بچه خصوصاپسرروبالامیبره وخیارشورم بخاطرنمک فشاروورم میاره ترشی هم فشارتومیندازه همه رومیتونی درحدخیلی کم بخوری 🤪
mghan مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 334 من خوردم هیچی نشد توی ماهای اول روزی ۳ پیاله ترشی سرکه خوردم صحت نداره من کلم ش ... بچت سیاه نشد.یا عصبی باشه
mghan مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 334 من هیچی جزآب وانجیرسیاه وشاهتوت نمیتونستم بخورم بچه هام سفیدوبورشدن خودمون سبزه ایم ادویه بچه ... ادویه مث چی؟؟اگ زیادروی بشه یا همون کمش هم اثر میذاره
mghan مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 334 من خوردم مشکلی پیش نیومد خداروشکر،فقط نباید زیاده روی کرد زیاده روی ینی چجوری؟
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6896 ادویه مث چی؟؟ اگ زیادروی بشه یا همون کمش هم اثر میذاره ببین من کلاتوی ۱۰تاپلاستیک کردم ادویه هام روبه شدت ویارداشتمبعدشوهرم ازخونه بردشونفقط گاهی فلفل سیاه میخوردم بدم نمیومدمیگن زردچوبه خوب نیستنخوری بهتره مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
mghan مدیر استارتر عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 334 کلم وبادنجان چون نفخ داره احتمال بادفتخ بچه خصوصاپسرروبالامیبره وخیارشورم بخاطرنمک فشاروورم میاره تر ... اینکه فشار و ورم میاره.فوری هستش یا بعدن
mamansoli عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 7955 زیاده روی ینی چجوری؟ یعنی زیاد نخور فوقش مثلا ۲تا خیارشور بخور هوست بیوفته، زیاد ترشی خوردن فشارخونو بالا میبره
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 40633 اینکه فشار و ورم میاره.فوری هستش یا بعدن به مروراگه زیاده روی بشه 🤪
balakocholo عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 7347 بچت سیاه نشد.یا عصبی باشه نه خیلیم سفیده به نظرم اصلا ربطی به این چیزا ندارهاتفاقا بچه آرومی هست 😐😑