2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشالله ایشاللع قبول میشه راحت قبوله آزادو ایشالله سراسری قبول شه دوستم با ۵۰ هزار کشوری ازاد قبول ش ...

نه دولتی دوست داره قبول بشه .میگه یا پرستاری یا فیزیوتراپی .شب و روز ندارم خیلی کم می‌خوابه دلم براش میسوزه 

نه دولتی دوست داره قبول بشه .میگه یا پرستاری یا فیزیوتراپی .شب و روز ندارم خیلی کم می‌خوابه دلم براش ...

فیزیوتراپی رشته بهتریه البته قبولیشم سخته خقیقتا

پرستاری دردسر داره یکم🥲 

پرستاری سراسری تا ۲۴۰۰۰ منطقه دو فککنم قبولی داشته سال های اخیر🤔

ببین من همین امشب برات دعا میکنم بگو یکم درباره فیزیوتراپی و اینا چه رتبه ای باید بیاره 

هر رشته ای که حواستید بگید بفرستم

فقط یه نکته این فککنم برای سال ۱۴۰۱ اینا باشه اونموقع یکم شرایطش فرق داشت  اما تقریبا درسته. و رتبه هارو بر اساس منطقه زده پسرتون خودش ببینه متوجه میشه کشوری فرق داره یکم دیگه..

ببین من همین امشب برات دعا میکنم بگو یکم درباره فیزیوتراپی و اینا چه رتبه ای باید بیاره 

هر رشته ای که حواستید بگید بفرستم

فقط یه نکته این فککنم برای سال ۱۴۰۱ اینا باشه اونموقع یکم شرایطش فرق داشت  اما تقریبا درسته. و رتبه هارو بر اساس منطقه زده پسرتون خودش ببینه متوجه میشه کشوری فرق داره یکم دیگه..

هر رشته ای که حواستید بگید بفرستم فقط یه نکته این فککنم برای سال ۱۴۰۱ اینا باشه اونموقع یکم شرایطش ...

پسرم اصلا در مورد کنکور با من حرف نمیزنه فقط میبینم که خیلی استرس داره منم ناراحت میشم