2777
2789
عنوان

چله نشین ینی چی؟؟؟

219 بازدید | 8 پست

بچها چله نشین کیه ینی چیکارمیکنه؟مربوط ب دعا و جادو جنبله؟؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
نه جادو و جنبل نیست مثلا یکی تصمیم میگیره به مدت 40 روز مثلا زیارت عاشورا یا سوره یاسین بخونه تا به ...

مرسی گلم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تاپیک توهینی که شد و تعطیل شد خواستم بهتون بگم شما عکس حرم گذاشتید و مسئول هستید در قبالش!

لطفا با این پروفایل به خلق خدا فحش ندید

یه شخصی هر روز صبح به سر  پیامبر خاکستر و زباله میریختن رو سرشون بعدا رفتن عیادت همین فرد که آزارشون میداد!!!

بعد همون فرد شرمنده شدن.

به نظرت پیامبر نمی تونست فحاشی کنه؟

من مسلمانم، اما فرزند کوروش ام،ایران سرزمین مادری ام، من یگانه پرستم و آزادی را حق همه میدانم🌱                    به تاریخ کشورم، به تخت جمشید(پارسه) می بالم🌱          به حافظ، به سعدی، به فردوسی، به مولانای جان🌱            به پروین و نیما، به سایه، به صائب، به شاعران ایران🌱      هیچ کس و هیچ چیز نمی تواند مرا از «قرآن»، «گلستان سعدی»، «مثنوی و معنوی»، «دیوان حافظ»، «شاهنامه» «داستان های هزار و یک شب» و شعر فارسی جدا کند .         
تو تاپیک توهینی که شد و تعطیل شد خواستم بهتون بگم شما عکس حرم گذاشتید و مسئول هستید در قبالش! لطفا ...

عزیزم چرا میخای یکاری کنی ک تاپیکم بترکه هدفت چیه دقیقا ب کی فش دادم 😐😐

عزیزم چرا میخای یکاری کنی ک تاپیکم بترکه هدفت چیه دقیقا ب کی فش دادم 😐😐

آخه کی اینجا هست که تاپیکت رو بترکونه؟؟

من اگه میخواستم بترکی تگت میکردم نه که ببام اینجا که کسی نیست

اضلا منظور منو فهمیدی؟!

توی تاپیکی که به رهبر توهین شد چند تا فحش به استارترش ندادی شماچ

من مسلمانم، اما فرزند کوروش ام،ایران سرزمین مادری ام، من یگانه پرستم و آزادی را حق همه میدانم🌱                    به تاریخ کشورم، به تخت جمشید(پارسه) می بالم🌱          به حافظ، به سعدی، به فردوسی، به مولانای جان🌱            به پروین و نیما، به سایه، به صائب، به شاعران ایران🌱      هیچ کس و هیچ چیز نمی تواند مرا از «قرآن»، «گلستان سعدی»، «مثنوی و معنوی»، «دیوان حافظ»، «شاهنامه» «داستان های هزار و یک شب» و شعر فارسی جدا کند .         
آخه کی اینجا هست که تاپیکت رو بترکونه؟؟ من اگه میخواستم بترکی تگت میکردم نه که ببام اینجا که کسی نی ...

بله چون بهم برخورد حالا مشکل شما چیه چرا دعوا داری من حوصله دعواندارم عزیزم بروخداروزیتو جای دیگه بده😐😐

بله چون بهم برخورد حالا مشکل شما چیه چرا دعوا داری من حوصله دعواندارم عزیزم بروخداروزیتو جای دیگه بد ...

کی دعوا کرد؟!

دارم میگم پروفایلات مذهبیه حواست باشه گفتار و رفتارت باعث بدبینی یه عده نسبت به دین نشه

هر چند الان فهمیدم اصلااا ذره ای به خدا و پیامبر و ائمه نزدیک نیستی و حتی شناخت ابتدایی هم  نداری

فرد مسلمون انقدر خشن و جبهه بگیر و کینه ای و سیاه دل نیست.

فقط باعث آبروریزی دین میشین تو و امثالت

امیدوارم حضرت مهدی(عج) ظهور کنن دین رو از چنگال شما نجات بدن.

کی دعوا کرد؟! دارم میگم پروفایلات مذهبیه حواست باشه گفتار و رفتارت باعث بدبینی یه عده نسبت به دین ن ...

حله