2777
2789

تاثیر نداره گلم

وقتی دردت شروع میشه کپسول فارژزیک بخور فقط اون میتونه ارومت کنه

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون فقط مسکن هست من می‌خوام درمان بشم

همسر من سینوزیت داره ،همه راه ها رو رفت درمان نمیشه

دکتر گفت بیا عمل کن عفونت رو بکش ولی قول نمیدم بدتر برنگرده

اگ راهی پیدا کردی ب منم بگو

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

همسر من سینوزیت داره ،همه راه ها رو رفت درمان نمیشه دکتر گفت بیا عمل کن عفونت رو بکش ولی قول نمیدم ...

یکی از کاربرا عمل کرده وخیلی راضیه و دکتر گفته طوری عمل کرده که هیچ برگشتی نداره

سلام برو شیراز راحت تخلیه کن با هزینه کم

من شیرازم،دکتر گفت راحل قطعی نیس اینم،شما کسی اطرافتون انجام داده برنگشته؟

یکی از کاربرا عمل کرده وخیلی راضیه و دکتر گفته طوری عمل کرده که هیچ برگشتی نداره

نمیدونم والا ب ما دکتر گفت ک باید تا کلی ب شدت رعایت کنی تا جی خالی عفونت با گوشت پر بشه ،کافیه یبار حمام بری و بری بیرون یا سرما بخوری بعدش بدجوری برمیگرده 

منم ترسیدم بدتر بشه🤦🏻

نمیدونم والا ب ما دکتر گفت ک باید تا کلی ب شدت رعایت کنی تا جی خالی عفونت با گوشت پر بشه ،کافیه یبار ...

تو همین سایت خیلیا گفتن عمل کردن وخوب بوده فکنم دهانه سینوسارو گشاد میکنن تا در آینده ترشحات راحت بیاد بیرون

نمیدونم والا ب ما دکتر گفت ک باید تا کلی ب شدت رعایت کنی تا جی خالی عفونت با گوشت پر بشه ،کافیه یبار ...

فکنم بهتره وقتی هوا گرمه عمل کنند که عفونت نکنه وجای عفونت باگوشت پربشه

تو همین سایت خیلیا گفتن عمل کردن وخوب بوده فکنم دهانه سینوسارو گشاد میکنن تا در آینده ترشحات راحت بی ...

اها پس پیگیر میشم

ممنون گلم