2777
2789
عنوان

سکوت کردم نمی دونم درست میشه یان

84 بازدید | 6 پست

دیروز با مامانم خواهرم وشوهرش و شوهر خودم  رفنه بودیم خرید مامانم ماشین ما اومده بودماشین خواهرم جا نداشت وسط خرید کردن گفت مامانم گفته بیا منو از خونه خاله برگردون منم گفتم ماشین خواهرم جا نداره ک ماشین ماهم وسیله توشه اینم بگم ک کلا از صبح جلو مامانم هی میرفت تو مخم خلاصه بهش گفتم جانداره ماشین گفت خب با خواهرت برگرده گفتم بابا وسیله توماشیه عصبی شد گفتم خب چرا اینجوری میکنی باهرکی رفته باهمون برگرده ابنو گفتم گفت خفه شو کشیدمش کنار مامانم نشنوه گفت برو گمشو عوضی اشغال دیگ نمیخوام تو زندگیم باشی حالم داره بهم میخوره ازت

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅

گفتم خیله خب میرم ب مامانم میگم با خواهرم برگرده هزار تا چرت و پرت گفت منم فقط استرس اینو داشتم شوهر خواهرم نفهمه

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅

گفتم باشه دیگ چیزی نگفت الکی دستشو میگرفتم مثلا خوبیم سکوت کردم اخرشب ی معذرت خواهی کرد گفت تو نباید اونجوری حرف میزدی باهام منم نمیدونم چکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم باشه دیگ چیزی نگفت الکی دستشو میگرفتم مثلا خوبیم سکوت کردم اخرشب ی معذرت خواهی کرد گفت تو نباید ...

الان ک دوباره نوشتم حالم از خودم بهم خورد ک چرا نزدم توگوشش

دیگه کاریه که شده و تو ام که چیزی نگفتی پس الان چیزی ام بخوای بگی آدم بده خودت میشی ... 

فراموشش کن ولی باهاش صحبت کن که سری بعدی بدون اینکه باهات مشورت کنه به کسی قول نده اول شرایط رو بسنجه بعدش 🤷🏻‍♀️