2777
2789
پیش کدوم دکتر 

من یکم اونقدر واضح نبود اما کلا چشمام پف داشت سی سالم هست خیلی افتاده نشده بود اما پشت چشم نداشتم الان دیکه خیلی خوب شده

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عملش خیلی ساده است حتی بعدش میتونی خودت بیای خونه لازم به همراه حتی نداری

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن
عملش خیلی ساده است حتی بعدش میتونی خودت بیای خونه لازم به همراه حتی نداری

میگن بعد عمل کمپرس سرد بزاری هر ۱۰دقیقه زود کبودی خوب میشه .از لحظه بعد عمل بزارم یا فردا عمل

چرا آنقدر زیاد اخه

نمیدونم والا ولی کارش حرف نداره چن سال زیر نظرش داشتم الانم راضیم خیلی گشتم....مراجعه کننده هاشم اکثرا میگفتم مثلا دختر خالم عمل کرده راضی بوده من اومدم...اینم بگم اولین بار ک رفتم مطب وحشت کردم چون صورتاشون ورم داش ولی چون از پف چشام بدم میومد تحمل کردم

میگن بعد عمل کمپرس سرد بزاری هر ۱۰دقیقه زود کبودی خوب میشه .از لحظه بعد عمل بزارم یا فردا عمل

خود دکتر بهت کمپرس میره هر نیم ساعت باید بزاری باز هم کبود میشه البته اما خوب اینا رو که میزاری بهتره خود دکتر همه رو بهت میگه

2790
2778
2791
2779
2792