2777
2789

من اوالا خیلی استفاده میکردم از این قلب 

به همه 

بعدا ک معنیشو فهمیدم گفتم عجب خری بودم 😂😂😂 دیگه تموم شد از اون موقع

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه هرکی بفرستی یعنی دوس داری رابطه جنسی باهاش داشته باشی

من که وقتی این تاپیکو خوندم یاد صفحه چتی که برای یک سال پیشه افتادم🤣

یه پسری بود مشاور بود پزشکی میخوند دنبالش میکردم پیام میدادم استوریا رو جواب میدادم مثلا بعد بعضی اوقات قلب بنفش میفرستاد یه بارم یه لباس پزشکی پوشیده بود گفتم چقد بهتون میاد تشکر کرد فک کنم گفت ممنون ...  جان ( اسمم )

بنده خدا نمی‌دونست فک کنم قلب بنفش یعنی ایننننن🥲🤣

نمیدونستم نماد چیه به اطلاعات عمومیم اضافه شد

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼
من که وقتی این تاپیکو خوندم یاد صفحه چتی که برای یک سال پیشه افتادم🤣 یه پسری بود مشاور بود پزشکی م ...

وای😂😂😂من که مثل دیوونه ها تو بیوگرافیمم یدونه قلب بنفش گذاشته بودم😂😂😂

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

وای😂😂😂من که مثل دیوونه ها تو بیوگرافیمم یدونه قلب بنفش گذاشته بودم😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

رنگش قشنگه من بنفش دوس دارم 

فک کنم اون پسره هم بنفش دوس داش چون بچه مثبت بود نمی‌خورد اینطور اهدافی داشته باشه🤣🤣🤣🤣🤣