2821
2789

کار کن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد سخت گرفتی، به خودت و ذهنت آرامش بده ، والدینتم آخرش چیکار میکنن؟ میشینن سر جاشون .

هر چقد میتونی تلاش کن و آیندت بساز 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

من ۴ سال تو این باتلاق بودم 

کنکور تجربی میخوندم 

تا اینکه تصمیم گرفتم برخلاف نظر خانواده برم مهندسی پزشکی بخونم 

رشته ای که هم دیوانه وار عاشقشم هم استعدادم توش بهتره 

اگه کنکوری ای بهت بگم که زندگی بعد کنکور خیلی قشنگه برو دنبال علاقت 

اگرم این کاری ک میکنی علاقته 

با تمام وجود بجنگ

خودکشی نکن 

اون دنیات هم خراب میشه

به خدا باور داشته باش شروع کن قران بخون دعا بخون 

واقعا تاثیرات خیلی زیادی داره

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
هیچ جا رام نمیدن تو جمعشون یه بار قرص خوردوم ولی بردنم بیمارستان زنده موندم

همه مثل شما

همه بی کس و کارن.مگه نمیدونستین؟پس خیلی ساده بودین.همه مثل شمان.زندگی پر از امتحانای ریزودرشته.

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

همه مثل شما همه بی کس و کارن.مگه نمیدونستین؟پس خیلی ساده بودین.همه مثل شمان.زندگی پر از امتحانای ری ...

هر قت مشگلی براتون پیش اومد بدون خدا کاریت داره بگو خدایا کارم داشتی حاج اقادولابی💚💚💚💚💚رایتی نماز اول وقت یادتون نره.التناس دعایاحق

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات