2777
2789
عنوان

بچها طلاق من

94 بازدید | 5 پست

مامانبزرگم میگه طلاق بگیری ابروتو میبرم 

از این زناس که از دختر طلاق گرفته بیزاره و‌دختر طلاق گرفته رو بد می دونه همیشه میگه دختر طلاق گرفته ببخشید خیلی (میگه خرابه)

خدایا خودت ب دادم برس ب حق همین روزای عزیز به دادم برس 

می دونم الان میگین ربطی نداره به تو مادربزرگت 

مادربزرگ من پیش مب فامیلا میشینه میگه راز رمز زندگیمونو 

در محل فامیل 

مشکل ذهنی داره ، 

مملو از مشکلات همسرم ولی از طلاق بیزارم برام دعا کنید خواهش می کنم 

براتون صلوات میفرستم 

حتما دعا میکنیم ول بازم ب مامان بزرگت ربط نداره اصن بهش نگو ته تهش قطع رابطس دیگ

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حتما دعا میکنیم ول بازم ب مامان بزرگت ربط نداره اصن بهش نگو ته تهش قطع رابطس دیگ

خیر ببینی 

مادربزرگم من طلاق بگیرم میره ب همه جا از من بد میگه 

طلاق نگرفتم شروع میکرده وای ب حال طلاق گرفتنم

تو نمی دوتی بامن چیکار کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر ببینی  مادربزرگم من طلاق بگیرم میره ب همه جا از من بد میگه  طلاق نگرفتم شروع میکرده ...

ای بابا چ رومخه مامان بزرگت🙄 البته ببخشینا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

انشالله که مشکلت حل شه کار به جدایی نکشه . ولی اگه این اتفاق هم بیفته کلا تو این مواقع معمولا حرف و حدیث هست . اولش  یه عده برای خودشون از هیچی خبر ندارن میشینن زندکی آدم و تجزیه و تحلیل میکنن .‌‌صبرت و زیاد کن