2777
2789
بپرس گلم 

خیلی ممنونم خدا خیرتون بده🙏🌸

عزیزم دختر من ۷ سالشه امسال میره کلاس اول یه پسر ۳ ساله ام دارم. دخترم شبا خیلی دندون قروچه میکنه خیلی شدید ب حدی ک دندون هاش کلا صاف شده و لق شدن. محافظ هم میزارم نمیزاره بمونه.  غذا خیلی بد میخوره یک ساعت سر سفره میشینه آخرش  با گریه و دلخوری نصف غذاش میمونه. خیلی باهوش و مودبه.  راستش یه دوره من خیلی اذیتش کردم با خانواده همسرم مشکل داشتم سر این بچه خالی کردم کتکش میزدم. الان دیگ باهاش خوبم مثل یه دوست کنارشم . همسرم هم دندون قروچه داره گاهی دندوناش صافه. الان برای حل مشکل دندون و غذا خوردنش چکار کنم؟ ببرم متخصص اطفال یا روانشناس کودک؟ حس میکنم رفتار بد من تو گذشته رو بچه تاثیر گذاشته و یادش نمیره. 

ببخشید طولانی شد خواستم کامل بگم . 

ممنون میشم چن تا کتاب و کانال تلگرام در زمینه تربیت بچه و... بهم معرفی کنی. 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنونم خدا خیرتون بده🙏🌸 عزیزم دختر من ۷ سالشه امسال میره کلاس اول یه پسر ۳ ساله ام دارم. دخت ...

دندون قروچه میگیره میتونه از اصطراب باشه ک خب از قبل رو بچه تاثیر گذاشته و با خوب رفتار کردن شما سریع حل نمیشه

یا اینکه گاهی انگل نداره؟گاهی انگل باعث دندون قروچه میشه تقریبا ...

ببینید بچه باید بررسی بشه ،اگه خاستی ببری روانشناس دقت کن برای کودک باشه

با بازی و قصه و دوستانه کل مشکلات بچه رو تشخیص میده 

و نگید یه جلسه بردم ۳جلسه بردم بسته ،واقعا زمان میبره ...

بحث غذاهم ک اکثر مامانا درگیرشن 

من همیشه میگم گیر ندین 

نگو بخور 

میخام جمع کنم 

شما ۳وعده سفره پهن کن .یکبار صدا بزن 

خطاب ب همه بگو هر چقدر میل دارین بخورین 

نیاز نیست یک ساعت لفت بده اخر هم با گریه پاشه 

دلیل اون لفت دادن و گریه کردم اصرارشماست برای خوردن؟؟؟

خیلی ممنونم خدا خیرتون بده🙏🌸 عزیزم دختر من ۷ سالشه امسال میره کلاس اول یه پسر ۳ ساله ام دارم. دخت ...

کتاب واقعا پیشنهاد نمیدم 

چون نمیدونم دفیقا بچه اضطرابش از چیه 

تا وقتی ریشه یابی نشه من این ریسک رو نمیکنم 

همیشه میگم با بچهها دوست باشین 

فکر کنین هم سن هسین 

ولی اونقدر شل نکنین ک بچه شمارو کامل احاطه کنه ،هیچ اختیاری از خودتون نداشته باشین 

دندون قروچه میگیره میتونه از اصطراب باشه ک خب از قبل رو بچه تاثیر گذاشته و با خوب رفتار کردن شما سری ...

انگل نداره یه بار دکتر قرص شو داد خورد. بله من سر سفره خیلی میگم زودباش. ما غذا میخوریم ظرفا شسته میشه و میریم اونور بعد از نیم ساعت دخترم تازه با گریه پا میشه میگه دیگ نمیتونم . دندون قروچه ارثی نمیشه؟ استرس و اضطراب نشونه ی دیگه ای داره ک بفهمم از استرس؟ 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

سلام وقت بخیر.ببخشید شما فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان هستین؟رشته کارشناسیتون چی بود واز کدوم دانشگاه؟بنظرتون کسی ک فارغ التحصیل رشته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیانه میتونه ارشد روانشناسی کودک ونوجوان بخونه؟

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
سلام وقت بخیر.ببخشید شما فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان هستین؟رشته کارشناسیتون چی بود واز کدوم دانشگا ...

نمیدونم با مدرک کارشناسی علوم تربیتی بشه کودک خوند یا نه 

میتونید از مساور تحصیلی بمرسید 

من روانشناسی بالینی خوندم

ارشد کودک گرفتم 

انگل نداره یه بار دکتر قرص شو داد خورد. بله من سر سفره خیلی میگم زودباش. ما غذا میخوریم ظرفا شسته می ...

توروخدا اصرار نکن 

تحت هیچ شرایطی 

کمتر بکش براش ،هیچی نگو 

استرس وارد نکن ب بچه

اصلا یکی از دلایل دندون قروچه میتونه همین اضطراب باشه 

یمدت کمی محتاط رفتار کن .

حتد اگه ارثی باشه قطعا یه دلیلی داره 

باید ریشه یابی شه 

وگرنه ک بچه از نظر روحی اذیت میشه

بله برای منم پیش اومد درستش کردم 

من یکسال طول کشید آخرش شوهرم گفت بیا تکلیف مونو روشن کنیم میخوای همینجوری ادامه بدی گفتم البته که نه . خلاصه باهم حرف زدیم قرارداد نوشتیم .سعی کردیم از اول شروع کنیم و درست شد