2777
2789

من که نوزاد بدخواب دارم

چی بگم

دارم جاویدالاثر میشم  

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تازه احیا هم گرفتم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

الان دقیقا چه مرضی داری که میخوای دو قطبی ایجاد کنی و دعوا راه بندازی ها؟؟؟؟

بی‌حالی که بی‌حالی مگه کسی کاری میتونه بکنه برات الان؟؟؟

فقط دلت میخواد یه عده مخالف و موافق بیان به هم توهین کنن دعواشون بشه بعد تو هم بشینی نگاه کنی آره؟؟؟

لعنت به مردم آزار

الان دقیقا چه مرضی داری که میخوای دو قطبی ایجاد کنی و دعوا راه بندازی ها؟؟؟؟ بی‌حالی که بی‌حالی مگه ...

برو خودتو درمان کن کافر همه را به کیش خود پندارد تو مثل قاشق نشسته اومدی تو تایپیک من کسی کاریت نداشت روانی دوقطبی

الان دقیقا چه مرضی داری که میخوای دو قطبی ایجاد کنی و دعوا راه بندازی ها؟؟؟؟ بی‌حالی که بی‌حالی مگه ...

نامزدت یه چیزی میدونه اشکت رو درمیاره حق هم داره

قابل تحمل نیستی تو خیلی جاها دیدم همه گفتن چقدر بد حرف میزنی

ریپ نزن نمیخونم

خدا برا نامزدت صبر بده گیر ادم اشتباهی افتاده و مجبورا تحمل می‌کنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز