2777
2789
عنوان

مهمونی

226 بازدید | 11 پست

همسرم میگه مهمونیمونو باغچه بگیریم ولی خوب اونجا شزایط نیس خونه نیس دراصل ی زمینه پر درخت خونوادشم میگن خونتون کوچیکه ما سختمونه ۴۰ نفرن ولی من میدونم اگه مهمونیمو باغچه بدم اصلا حساب نمیشه و زخمت کارم صد برابره وسایل ببر بیار واقعا سخته نمیدونم اینو چ جوری بهش بفهمونم ک من خونه دارم  ده بار باید میوه بخرم و شیرینی چون هرکدومشون یبار تصمیم میگیرن  بیان خستم کرده حالا کجا بگیرم من گفتم تو دوروز پشت سرهم تو خونم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من جمعه دعوت کردم بردم  بیرون باغ 

هلاک شدم زبون روزه از صبح دور جمع کردن وسایل بودم احیانا چیزی کم نبرده باشم 

تا دو روز بعدش هم دور جاسازی وسایل 

گفتم اونجا بچه ها بتونن بازی کنن راحت باشن 

تا خونه آپارتمانی 

ی نوع غذا ؟  گلم ژله و کیک هم درست میکنی؟

عزیزم تو باغچه من چ جوری اینارو ببرم ن لزومی ب درست کردن نمیبینم من مهمونیمو بسته ب سبک افراد میبرم جلو اینا درحد یدونه غذان

حالا که خونه ت کوچیکه چه اصراریه همه رو باهم دعوت کنی به سه دسته تقسیمشون کن راحتترم هست

خونم والا کوچیکم نیس ۱۳۰متره اینا زیادن منم وسایلام زیاده گفتم ک دوبار دعوت کنم

عزیزم تو باغچه من چ جوری اینارو ببرم ن لزومی ب درست کردن نمیبینم من مهمونیمو بسته ب سبک افراد میبرم ...

🤣🤣🤣🤣 

خوب میکنی ، واقعا تعدادشون بالاست 

الان 5 تا مرغ را میخوای 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز