2777
2789

چندروزه شدیدا سرما خوردم از گلو درد و بدن درد بگیر تا سوختن داخل بینی خلط گلومو گرفته نمیتونم نفس بکشم رفتم دکتر آمپول زد دارو نوشت خیلی حالم بده نمیتونم از جام پاشم نمیدونم کرونا گرفتم یا چی خودمم روزم

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

منم همین بیماری رو گرفتم امروز به شدت حالم بده طوری که از جام نتونستم تکون بخورم . حتی موهام هم درد میکنه

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مریضم نتونستم بگیرم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خب تو که مریضی کاش روزه نگیری اگه باعث اسیب میشه...بعدا میتونی جبران کنی...یه مشورت با دکترت میکردی ...

چند روزه نگرفتم دیگه امروز شهادت بود گفتم بگیرم

منم همین بیماری رو گرفتم امروز به شدت حالم بده طوری که از جام نتونستم تکون بخورم . حتی موهام هم درد ...

منم تا نوک انگشتام درد میکنه 

نباید روزه میگرفتی گلم اینجوری هم قبول نیس خدا راضی نیس  شما باید بدنتو تقویت کنی اینجور مواقع

چندروزه روزه نبودم میل نداشتم دیگه امروز گفتم بگیرم