2777
2789
عنوان

عدد بتا

131 بازدید | 7 پست

بچه ها من ۵ هفته و چهار روزم هست که دیشب تیتر بتا دادم ۱۰۰۰۰ بود ، نرماله؟

سونو هم ۵ هفته و دو روزم بود که رفتم ساک و کیسه زرد مشخص بود وبقیه چیزا نه ، خوبه؟ اوکیه؟

امیدوارم سالم بیاد بغلت منم ۵ هفتمه بتام ۲۶۸بود ساکمم ندیدن دعا کنید فردا همچی نرمال باشه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اها راستی اره همچی اوکیه ۷تا ۹هفته برو برای سونوی قلب 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
چرا اینقد پایین؟

بعد ۴روز ۶۸تا رفت بالا اصن نرمال نیس تو سونو هم حتی ساکشو نمیبینن فردا بازم سونو دارم و باید بتا بدم کاش عادی باشه همچی البته لکه هم دارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز