2777
2789
نفس جان با دردش مشکلی ندارم هر چند منم میدونم و از چندین نفر شنیدم که بعد از عمل اصلا درد نداره. مشکل من ورود به اتاق عمله. اون قسمتش برام یه جوری ترسناکه! ولی لذت بعد از عملشو نگو که از الان دارم فکرشو می کنم و کیف می کنم.
تاریخ عملت کیه؟؟؟؟؟؟؟
از آدمها بُت نسازید، این خ ی ان ت است! هم به خودتان، هم به خودشان.
خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند
و شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خــــــدایِ خود ساخته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چیزی نمونده
تو این مدت برو یه چندتا تاپ خوشگل بخر

فقط با چند برشه ببخشید هی سوال میکنم
فرناز جان شماچطوری
مشکلی که نداری عزیزم؟؟؟؟؟؟
ممنون از همه

نفس جان من فقط پیش بقایی رفتم و دوشنبه هفته دیگه هم اسماعیلی وقت دارم از بین این دو تا یکی رو انتخاب می کنم.

من حتماً باید بچه دوم بیارم. به نظر شما واقعاً دوران بارداری مشکلی بوجود نمی یاد؟ همینکه شیر ندم کافبه؟
من سر بارداری اول خیلللی سینه هام بزرگ شد، می ترسم عمل کنم موقع بارداری تغییرات هورمونی اذیتم کنه بعد دیگه با همه واویلا دارم.

بچه ها شما کسی رو می شناسید بعد از عمل باردار شده باشه؟
یکی از بچه های اینجا (اسمش یادم نیست) میگفت یکی از آشنایانشون بعد از ماموپلاستی باردار شد و هیچ اتفاقی هم نیفتاد یعنی حتی فرم سینه اش عوض نشد و افتادگی هم پیدا نکرد!!!!!!!!!
ولی راستش به نظر من بارداری باعث افزایش وزن میشه و خب سینه هم بزرگ میشه دیگه....یعنی احتمالا از فرم خوشگل بعد از عمل درمیاد....نمیدونم والا!!!!!!!!!
نفس جان با 2 برش. وااااااااااااااااااااااااااااااای تاپ خوشگل! واقعا برام رویاست که تاپ بپوشم و اون بندهای کلفت از زیر معلوم نباشه! واقعا چه کیفی داره!
راستی شب قبل از عمل باید غذای سبک بخورم؟ شام زود بخورم؟
نیکی جان کی میخای نی نی دوم بیاری؟؟؟؟؟؟؟

ولی من شخصا شاید 5 ساله بعد بخوام بچه دوم بیارم
واز بچه شیر دادن متنفرم
واز اینکه ای می می ها خیلی بزرگ بشه
وتو چشم بیاد

بنظره من بعد عمل توسینه ها زیاد شیر نمیاد
چون بیشتر بافت سینه بر میدارن
جدیدا یکم چاق شدم این می می هاتپل شده
البته اصلا زشت نیست
چون دیگه افتاده نیست
حتی اگه تپل بشیم
نفس جان دوست منم می گفت که چند کیلو چاق شده و گفت که اصلا سینه هاش بعد از چاق شدن فرمشو از دست نداده. می گفت دکتر گفته تا 14 کیلو چاق و لاغر شدن اثری رو سینه نداره! امیدوارم اینطور باشه چون من دلم می خواد وزن کم کنم و الان فرصت کمه! :)
بقیه بچه ها کجان . شیدا و سرو و خانم جنا فرشته جون صنم
مهمتر از همه اینکه از مسی خیچ خبری نشد . قرار بود یکماه بعد بیاد و بگه چیکار کرده یکم نگرانش شدک .

بچه های اهوازی هم که پاک ما رو فراکوش کردن .

امروز یه نفر به نام لیلی به من میل زده بود و دکتر تو اهواز می خواست . دوست عزیز اگه صفحات قبلی رو بخونی پیدا می کنی من که اژانس دکتر پیداکردن نیستم هههههههههه