2777
2789
عنوان

نمیدونم حق دارم ناراحت شم یا نه

512 بازدید | 42 پست

شوهرم از زمان بچگی اش کلا مدرسه شبانه روزی بوده، دانشگاه هم همین و کلا خونه زیاد نبوده

دیشب وسیله هاشو از خونه مادرش جمع کرد و برد خونه خودمون (عقدیم و کم کم داریم میریم خونه خودمون ). البته دیشب شوهرم تنها بود و گفت کم کم میخوام دیگه خونه مشترک مون بمونم و دلم زندگی خودمون و میخواد و ....

امروز صبح فهمیدم دیشب مادرشوهرم گریون زنگ زده به شوهرم که تو وسیله هاتو یهو جمع کردی رفتی انگار دلم کنده شد ، ( شوهرم تک پسرشه )

خونمون تو یه شهره اما فاصلع داره و این چند وقتی که داشتم خونه میچیدم مادرشوهرم نیومد دخالتی بکنه یا ...

ولی از اینکه گریون شده دیشب انگار حالم گرفته شده که خیلی وابسته هست به پسرش 

نمیدونم چرا ولی انگار یکم مضطرب شدم و نگران ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس مادرش طبیعیه ، شوهر منم مثل همسر شما هرگز خونه نبوده ولی شب عروسیمون مادرشوهرم انقدر گریه کرد که نیم جون شد

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

مادره و حق داره،منم باشم قلبم کنده میشه و کلی گریه میکنم چون یه عمر زحمتش رو کشیدم

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫

سلام اسی معذرت می‌خوام مجبور شدم تو تاپیکت سوالمو مطرح کنم . 

میشه بگین چکار کنم واتساپم نصب شده ؟؟! وی .پی .ان خوبی دارم شماره رو تو واتساپ وارد میکنم هرچی منتظر میمونم کد تایید بیاد نمیاد😭

حس مادرش طبیعیه ، شوهر منم مثل همسر شما هرگز خونه نبوده ولی شب عروسیمون مادرشوهرم انقدر گریه کرد که ...

خب همین برام عجیبه اخه پسراشون حالت عادی خونه نبودن که 

انگار میخوان دست قصاب بسپرن شون که اینطور میکنن مگه ...

چیزی نگفتم ولی خب انگار چیزی بود که انتظارشو نداشتم اخه کار شوهرمم شیفتی عه و تو هفته چند روز خونه ...

به این فکر کن که اون مادر دیگه امیدش به اینکه پسرش اونجا زندگی کنه قطع شده و این حس بدی داره

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫