افطار امدن خونمون هم عید دیدنی هم افطار بچش سه و نیم سالشه کاسه سوپ رو برداشت رفت رو فرش نشست داشت میخورد منم اعصابم خورد شد چون تازه بچم رو از پوشک گرفتم و دیگه کلا همه فرشا مبلا رو دادیم شستن و بچه خودم هم یا سرسفره عادتش دادم غذا بخوره یا یه چیزی زیرش پهن میکنه خوراکیاش رو میخوره، مادرش هو عین خیالش نبود ک دیدم کاسه سوپ رو چپه کرد رو فرش، مادرش هم زحمت کشید بش گفت اشکال نداره و یه پارچه ازم گرفت پاک کرد باز صب خودم پا شدم ب جون فرش افتادم ک لکش بره بنظرتون دوباره تو این موقعیت چ واکنشی نشون بدم ک کسی ناراحت نشه
وای من انقد حرصم میگیره از اینجور بچه ها جاری منم یه بار اومد خونه تا رفتن پسرش دوبار چای و یه لیوان نوشابه ریخت رو فرشام هیچی نمیگفت فیلم نگا میکرد اصلا تکونم نخورد با اینکه تازه عروسم بودم خداروشکر دارم ازشون کلا جدامیشم چه شوهر بی شخصیتم چه خانواده بی فرهنگشون
انتظار که نذاشتی مامانش بزنه تو گوش بچه؟ بخاطر یه کثیفی فرش سر بچه داد نزنید دفعه بعد خودت یه سفره ...
نه انتظار نداشتم چون خودم هیچوقت سر اینجور مسائل با بچه بخث نمیکنم چون میدونم تو سنی هس ک نمیدونه، ولی انتظار داشتم مادر قبل وقوع حادثه حواسش ب بچش باشه چون خودم هرحا میرم حواسم هست بچم خرابکاری نکنه