2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 39 پست

سلام نی نی یار..

کاربرsouthpawتعلیق هستن؟؟؟؟اخه تاپیکاشون هس..ولی خودشون نیستن..نمیشه تشخیص داد تعلیقه یا ن..

میخاستم بدونم تعلیقن یا خیر..

ممنون میشم

پ.ن:ایشون کاربر اقا هستن

@southpaw  

@niniyar_1  

@niniyar_5  

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
سلام نی نی یار..کاربرsouthpawتعلیق هستن؟؟؟؟اخه تاپیکاشون هس..ولی خودشون نیستن..نمیشه تشخیص داد تعلیق ...

@ازسارابپرس  

سلام عزیزم نی نی یارا نیستن؟؟؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام نی نی یار..کاربرsouthpawتعلیق هستن؟؟؟؟اخه تاپیکاشون هس..ولی خودشون نیستن..نمیشه تشخیص داد تعلیق ...

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_1  

@niniyar_5  

عزیزم میشه لطفا پیامی ک ریپ کردم رو بخونید..خیلی ضروری هست

@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_1 @niniyar_5 عزیزم میشه لطفا پیامی ک ریپ کردم رو بخونید..خیلی ضرو ...

بله

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بله

نی نی یار جان این کاربر دچار ی مشکل جدی هستن..

چنددفعه ک تاپیک میزنن راهنماییای خوبی میشن و تاجاییکه راهنمایی شدن تونستن حداقل خودشونو تا حدودی نجات بدن..

یسری بچه تهمت میزنن ک دروغ میگید و اینقد تاپیک نزن و ....و این باعث شد گزارش بخورن و تعلیق بشن..

ک خب اگر دروغه میتونن دنبال نکنن..من کاملا در جریان موضوعشون از تزدیک هستم..و میدونم ک دروغ نیس..و وااااقعا نیاز ب راهنمایی دارن..

لطفا کاربریشونو ازاد کنید..بتونن برگردن..

نی نی یار جان این کاربر دچار ی مشکل جدی هستن..چنددفعه ک تاپیک میزنن راهنماییای خوبی میشن و تاجاییکه ...

باز نمیشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلاممعمولا توی زمانی که سایت خلوت باشه تائید می کنن.باید صبر کنین.

سلام من دوستم  تو سایت درخواست لغو کاربری داده بود میگه من چند روزه به نی نی یار تو تلگرام و تماس با ما پیام دادم ولی هنوز کاربریم وصل نشده باید چیکار کنه؟

باز نمیشه

کلا دگ باز نمیشه کاربریشون؟؟؟یعنی باید با ی کاربری دیگه بیان؟؟؟

اخه توی تلگرام و تماس باما بهتون پیام داده..ولی جوابی دریافت نکردن..

کلا دگ باز نمیشه کاربریشون؟؟؟یعنی باید با ی کاربری دیگه بیان؟؟؟اخه توی تلگرام و تماس باما بهتون پیام ...

کاربرای اقا بعد از بسته شدن باز نمیشن 

کاربرای اقا بعد از بسته شدن باز نمیشن

اها ممنون از پاسخگوییتون..