2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 39 پست
سلام عزیزم ببخشید میخوام دوتا از تاپیکامو حذف کنم چکار باید بکنم؟؟.. و اینکه دوستانم ک منو تگ می ...

@niniyar_2  

سلام

🟩 استارتر سوال داشتن. ⬆️

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام عزیزم ببخشید میخوام دوتا از تاپیکامو حذف کنم چکار باید بکنم؟؟.. و اینکه دوستانم ک منو تگ می ...

سلام برای تاپیک هاتون لطفا امضای منو بخونید

مشکل تگ هم برطرف شده

برای تگ کردن اول @ رو بزنید بدون اینکه فاصله ای بزارین اول اسم کسی که میخواین تگ کنید مثلا @نی_
بعدبین اسم هایی که براتون نمایش داده میشه انتخاب کنید و اینتر بزنید فقط حواستون باشه بین هیچکدوم از حروف فاصله نزارید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@niniyar_2     سلام 🟩 استارتر سوال داشتن. ⬆️ ممنون

مرسی عزیزم..❤

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
مرسی عزیزم..❤

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام برای تاپیک هاتون لطفا امضای منو بخونید مشکل تگ هم برطرف شده برای تگ کردن اول @ رو بزنید بدون ...

سلام..

خب نی نی یار یک درخواست دوستی نمیپذیرن..چجوری توی پیویشون ارسال کنم لینکمو؟..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
سلام برای تاپیک هاتون لطفا امضای منو بخونید مشکل تگ هم برطرف شده برای تگ کردن اول @ رو بزنید بدون ...

اسم استارتر چون عددش به فارسی هست تگ نمیشه.

✅️ باید اسمشون به انگلیسی تغییر پیدا کنه تا استارتر تگ بشن.

اسم استارتر چون عددش به فارسی هست تگ نمیشه. ✅️ باید اسمشون به انگلیسی تغییر پیدا کنه تا استارتر تگ ...

اسم کاربری رو میشه تغییر بده نینی یار؟

سلام.. خب نی نی یار یک درخواست دوستی نمیپذیرن..چجوری توی پیویشون ارسال کنم لینکمو؟..

تاپیکی که میخواین حذف شه رو باز کنید ، آدرسش رو از بالای مرورگر کپی کنید ، بفرستید

درخواست دوستی نیازی نیست

اسم استارتر چون عددش به فارسی هست تگ نمیشه. ✅️ باید اسمشون به انگلیسی تغییر پیدا کنه تا استارتر تگ ...

ممنون عزیزم 

به نی نی یار 3 یا 5 باید بگن

ممنون عزیزم  به نی نی یار 3 یا 5 باید بگن

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

آره می دونم.

سلام اسم مستعار اگه میخوایید قابل تغییر نیست

ن کاربر از سارا بپرس میگن ک چون اعداد اسم کاربریم ب فارسیه تگ نمیشم..باید انگلیسی باشه..

امکان اینکه انگلیسیش کنید ک تگ بشم وجودداره؟؟

ن کاربر از سارا بپرس میگن ک چون اعداد اسم کاربریم ب فارسیه تگ نمیشم..باید انگلیسی باشه.. امکان اینک ...

قابل تغییر نیست اسم مستعار ولی فردا به نی نی یار 3 یا 5 بگید 

من به پنل مربوطه دسترسی ندارم

قابل تغییر نیست اسم مستعار ولی فردا به نی نی یار 3 یا 5 بگید  من به پنل مربوطه دسترسی ندارم

اها درسته..

ممنونم..