2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم؟؟؟؟

150 بازدید | 6 پست

خسته شدم دیگه ببخشید اینو میگم ولی ادم گرمی هستم بشدت شوهرم نسبت به من خیلی سردتره همش تحمل میکنم سه روز چهاروز یه هفته بعد که خودش دلش خاست بیاد سمتم !!! تو بدترین شرایط چون خودش میخاسته باهام رابطه داشته هیچی نکفتم قبول کردم هرسری هرسری من نیاز دارم دست رد میزنه به سینم حالم از خودم بهم میخوره میخام بمیرم درست نیست اینو بگم ولی از هر لحاظ از شوهرم سرترم 🤦‍♀️ کلی ادم جلو خودش بهم امار میدن ( حالا اینو نمیگم مه بپرید سرم) ولی نمیفهمم چرا اخه من اندامم خوبه گرمم هستم ...! 

همش دوساله عقدیم این مدلیه

حالا دیشب سر این قضیع بحثمون شد صبح قرار بود با دوستاش بریم بیرون کنسل کردم سرم کلی داد زد که اره تو روانیی هیچکی مثل تو نیست ابرومو جلو دوستام میبری هزار بار بهم زنگ زدن

چیکار کنم واقعا؟؟؟؟!

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

این کاری که کردی خیلی بی ربط و بچه گونه بود

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل شبو نتونستم بخابم انقد روانم بهم ریخت

نه درکت میکنم ولی دعوا باید توی خونه بمونه

اینطوری که الان شد هم همسرتون بدتر داغ میاره هم جلوی دوستاش ضایع بازی شد

نگه میداشتی امروز میرفتی بیرون جلو مردم خوشحال و اینا بنظر میومدی بعدش ازش حساب میگرفتی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

عزیزم حتما برید پیش مشاور کمک و راهنمایی میکنه که چیکار کنید.پیش دکترم برید مثلا از نظر غذا و خوراکی و دارو کمک میکنه.چیزای گرم بهش بده بخوره.نذار زندگی قشنگت سر این موضوع خرابشه حتما پیگیری کن که درستشه.چیزی نیست که درست نشدنی باشه.

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏