2777
2789
عنوان

حرمت پدر

130 بازدید | 10 پست

خیلی ها دیدم ایام محرم مخصوصا عاشورا و تاسوعا بعضی چیزها را  رعایت می‌کنند ولی به شهادت حضرت علی میرسه کلا فراموش میکنن 

چرا حرمت امام حسین نگه می‌دارید ولی حرمت پدر نه 

مخصوصا بلاگرها عاشورا و تاسوعا هیچ استوری نمیذارند ولی به شهادت حضرت علی (ع)میرسه یاد جشناشون میفتن توی این چندساله خیلی اتفاق افتاده

امسال که بدتر حالا هر کار میخواهیدد بکنید ،بکنید دیگه جار زدنش چیه

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

😔

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا دیگه کی هستن شک دارم دوستدار اهل بیت( ع) باشن  اصلی ترین نشانه ی ایمان حب علی (ع) هست

آخه فرق بین دو امام ؟

حرمت امام حسین به ظاهر نگه می‌دارند ولی حضرت علی نه

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

آخه فرق بین دو امام ؟ حرمت امام حسین به ظاهر نگه می‌دارند ولی حضرت علی نه

نه فرق نیست هرکس حب علی (ع) تو دلش باشه

اولاد علی( ع) و هم دوست داره.هر کس علی( ع) و نخواد و حرمت و نگه نداره ارداتش به امام حسین( ع) هم نمیتونه واقعی باشه.

توکل بر خدایت کن/ کفایت می کند حتما👌

شما خودت پارسال روز شهادت چکار میکردی؟شاید با خانواده رفته باشین بازار شاید رفته باشین بیرون تاب خورده باشید .چرا  اسم سیزد بدر اومده فکر میکنید بزن و برقصه چرا به دید یه بیرون رفتن با خانواده بهش نگاه نمیکنید واقعا؟؟؟

نه فرق نیست هرکس حب علی (ع) تو دلش باشه اولاد علی( ع) و هم دوست داره.هر کس علی( ع) و نخواد و حرمت و ...

بله درست میگید ولی به ظاهر بیشتر حرمت امام حسین نگه می‌دارند فقط به ظاهر 

شما خودت پارسال روز شهادت چکار میکردی؟شاید با خانواده رفته باشین بازار شاید رفته باشین بیرون تاب خورده باشید .چرا  اسم سیزد بدر اومده فکر میکنید بزن و برقصه چرا به دید یه بیرون رفتن با خانواده بهش نگاه نمیکنید واقعا

شما خودت پارسال روز شهادت چکار میکردی؟شاید با خانواده رفته باشین بازار شاید رفته باشین بیرون تاب خور ...

من نگفتم فقط امسال و اصلا درباره سیزده بدر هم نگفتم  تاپیک بخونید اصلا هم نگفتم هیج جا نرید خودتون زندانی کنید😃 بحث حرمت نگه داشتن

بعدا پارسال چرا روز شهادت باید بازار باز باشه که با خانواده برم همیشه تعطیل رسمی هست و بازار تعطیل

و  همه کارهای معمول انجام میدیم حتی مهمونی رفتن  ولی حرمت چنین روزی نگه میداریم و خیلی از رفتارها انجام نمیدیم 

برای من کلا امام ها فرقی ندارند چه عاشورا باشه چه قدر چه ۲۸ صفر

من نگفتم فقط امسال و اصلا درباره سیزده بدر هم نگفتم  تاپیک بخونید اصلا هم نگفتم هیج جا نرید خود ...

تو استان ما ۷۰درصد بازن توتعطیلات چونمیگن چک داریم خدا خدا میکنیم ی دوتا مشتری بیاد

تو استان ما ۷۰درصد بازن توتعطیلات چونمیگن چک داریم خدا خدا میکنیم ی دوتا مشتری بیاد

توی تهران بازار تعطیلات رسمی و جمعه ها تعطیله ولی مغازه ها بازه