2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن همه اینجوری نیستن ، مگه تایپک پر بازدید بشه جایزه میدن .....من خودم خیانت دیدم تعریف م کردم....همون تایپک اولم گفتم‌...پر بازدید نشد زیاد چند نفری جواب دادن 

هدف فقط راهنمایی گرفتن بود و درد دل

تو خیانت ببینی مگه اول شوکدنمیشی نمیری یقه شوهرتو بگیری یا میای اینجا به صورت داستانی بگی ؟

بهم خیانت شد 

اولش کامل تو شک بودم 

بعد تعریف کردمش تا سبک بشم خیلیا کرفتم رها کن 

رها کردم 

ولی هنوز دلم گیره فعلا دارم با افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
چطور متوجه خیانتش شدی ؟؟

بهم گفت ببین من می‌خوام با دختر خالم ازدواج کنم 

تو ذهنم مرور سد همه ی رفت اومد های دختر خالش اون هدیه طراحی صورتش که کشیده بودش فهمیدم کار یروز دو روز نیست 

اینا تیک و تاکشون رو زدن

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

خیانت خیلی ، خیلی ، خیلللللیییی درد ناک ....انگاری هر روز بمیری، نابودت میکنه ، هیچ وقت از قلب و روح ت پاک نمیشه، روزی هزار با خودت میگی من چی کم گذاشتم به جایی هم نمیرسی.... تا تجربه نکنی درک ش نمیکنی، حالیت نمیشه چی شده.....

خیانت خیلی ، خیلی ، خیلللللیییی درد ناک ....انگاری هر روز بمیری، نابودت میکنه ، هیچ وقت از قلب و روح ...

آره درسته ولی من همانطور که از آدمای خیانت متنفرم از اونایی که سالها از اینکه خیانت دیدن حق زندگیو از خودشون میگیرن هم متنفرم

بهم گفت ببین من می‌خوام با دختر خالم ازدواج کنم  تو ذهنم مرور سد همه ی رفت اومد های دختر خالش ...

همشون اینجورین، راحت میان میگن دیگه نمیخامت، یکی دیگه رو میخام براشونم مهم نیس که اونی که ، زیر پا گذاشتن دل بوده....قلب بوده ، چی بوده....

همشون اینجورین، راحت میان میگن دیگه نمیخامت، یکی دیگه رو میخام براشونم مهم نیس که اونی که ، زیر پا گ ...

دیدت نسبت به مردا منفی شده حق داری 

طبیعتا ی مرد هم خیانت ببینه راجب همه زنها بد فکر میکنه

آره درسته ولی من همانطور که از آدمای خیانت متنفرم از اونایی که سالها از اینکه خیانت دیدن حق زندگیو ا ...

دقیقا آفرین ، آدم‌خیامت دیده حق داره گریه کنه ، جیغ بکشه ، خودشو بزنه ، ظرف بشکنه ....ولی بعدش ، قوی تر از قبل باید ادامه بده، بلند شه ، قوی بودن یاد بگیره، یاد بگیره تو این دنیا  به کسی بجز خودش نیاز نداره ...