2777
2789
عنوان

بچه چهار ماهم اسهال گرفته 😭

84 بازدید | 11 پست

از بعدازظخر چندبار مدفوع کرد دو دفعه اول مثل همیشه بود شک نکردم

بعد کم کم گلاب ب روتون شل تر و بدبو تر شد 

تا شد حدودا ۵ ۶ بار تا الان که مای بیبی عوض کردم

شیرش رو خوب خورده خداروشکر

ولی تا صبح خوابم نمیبره

خیلی نگرانم

مسافرت بودیم برگشتیم میگم شاید اب به اب شده

۶ ام هم واکسن زده از اون نیست؟

نمیدونم چیکار کنم تا صبح که ببرمش دکتر

معلوم نیس ۱۳بدر دکتر هست یا نه

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊

ببرش بیمارستان...اونی جایی ک دکتر اصفال داره...زنگ بزنین بپرسین

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شیر خشک میخوره رقیق بده بهش

رقیق که بدتر اسهال میشه بچه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

عزیزم من بچه ام همیشه اسهال داشت توی همین نی نی سایت یه خانمی یه راهکار گفته بود انجام دادم یعنی آب رو آتیش بود خیلی خوب بود واقعا من که همیشه دعاش میکنم

نصف استکان عرق نعنا .نصف قاشق نعنا خشک .یک تکه کوچک به اندازه بند انگشت نبات همش بریز در قابلمه و ده دقیقه بجوشه و تمام خنک که شدازصافی رد کن با قطره چکون بده بچه سه وعده در چهار و پنج وعده در روز بده هر وعده یک سی سی تا دو سی سی بده

عزیزم من بچه ام همیشه اسهال داشت توی همین نی نی سایت یه خانمی یه راهکار گفته بود انجام دادم یعنی آب ...

اخه زیر شیش ماه خطرناکه چیزی غیر شیر بدم

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
وقتی بچه یبوست داره باید شیر خشک زیاد بریزی،وقتی اسهال هست باید کم بریزی و تند تند بهش شیر بدی تا آب ...

خیر اشتباه میکنی شیرخشک رو رقیق درست کنی بچه اسهال میشه اگه غلیظ درست کنی بچه یبوست میگیره 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه