2777
2789
منم دنبال همینم میخوام از چیزای دیگه هم لذت ببرم ولی نمیبرم  شایدم افسردم‌...

بیشتر مردم اگه مواظب خودشون نباشن واقعا دلمرده میشن. نمیشه گفت افسرده ای و اینو هم به خودت نگو چون تلقین میشه بهت فقط سعی کن دلمرده نباشی. همین طبیعت خودش کلی عشقه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اگه تو فقط با کنار اون بودن فقط فقط حالت خوب میشه و وقتی نیست حالت بده این به نظرم واقعا ببخشید ...

دست خودم نیست

نمیدونم چرا انقد وابستم

خیلی اذیت میشم

دلم میخواد منم زندگی کنم مثل بقیه

ولی نمیتونم و انگیزه ای ندارم

دست خودم نیست نمیدونم چرا انقد وابستم خیلی اذیت میشم دلم میخواد منم زندگی کنم مثل بقیه ولی نمیتو ...

شرایط ازدواج ندارید؟ 

اگه وضعیت اوکیه بهتر نیست ازدواج کنید؟

کاربری دوتا همکلاسی🌱
بیشتر مردم اگه مواظب خودشون نباشن واقعا دلمرده میشن. نمیشه گفت افسرده ای و اینو هم به خودت نگو چون ت ...

اهوم دقیقا

وابستگی مثل قفس میمونه

زیاد که تو بندش بمونی حس میکنی آزادی بیماریه

دست خودم نیست نمیدونم چرا انقد وابستم خیلی اذیت میشم دلم میخواد منم زندگی کنم مثل بقیه ولی نمیتو ...

خب افسرده ای :( . ببین همین جمله نمیتونم خیلی وقتها جلوی خیلی کارهارو میگیره . هی بگی من‌نمیتونم . من ضعیفم من فلانم و اینا اصلا کاری رو پیش نمی‌بره.  ببین همه ی ادم ها حق زندگی کردن و لذت بردن از اون رو دارن و تو هم یکی از همون آدمایی . خب هی برو با چیز هایی که خوبه و دوستشون داری خودتو سرگرم کن پیش خونواده و فامیل و آشنا باش وقتتو سعی کن حتی زیاد به صورت تنهایی نگذرونی . و حتی با دیگران راجع این قضیه حرف بزن و مشورت کن باهاشون و کمک بگیر و حتی برو پیش مشاور و اگه بخوای میشه . مگه تو آدم‌نیستی که نتونی زندگی کنی ؟؟ این چه حرفیه میزنی !  

بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️ 
خب افسرده ای :( . ببین همین جمله نمیتونم خیلی وقتها جلوی خیلی کارهارو میگیره . هی بگی من‌نمیتونم . م ...

ببین منظورم این بود از افسردگی که داری خودتو اینجوری انگار توصیف میکنی در صورتی که نیستی 

خب افسرده ای :( . ببین همین جمله نمیتونم خیلی وقتها جلوی خیلی کارهارو میگیره . هی بگی من‌نمیتونم . م ...

همه این کار ها رو انجام دادم و بنظرم پوچ و بی معنی بوده

زندگی بی معنیه واسم

و به پوچی رسیدم

فک کنم چاره کار فقط مشاور باشع😅

همه این کار ها رو انجام دادم و بنظرم پوچ و بی معنی بوده زندگی بی معنیه واسم و به پوچی رسیدم فک کن ...

اونم واقعا مثل تو اینقدر پیگیره‌؟

بنظرم روحت آسیب میبینه بشین منطقی فکر کن

کاربری دوتا همکلاسی🌱
خونواده اش نمیتونن حمایتتون کن تا اون موقع که شرایط شغل و.... اوکی بشه؟

اصلا شرایطش اوکی نیست

منم نمیخوام این حس بهش دست بده ک نمیتونه از پس مسئولیت هایی که داره بربیاد 

باید تایمش برسه 

همه این کار ها رو انجام دادم و بنظرم پوچ و بی معنی بوده زندگی بی معنیه واسم و به پوچی رسیدم فک کن ...

نه زندگی پوچ و بی معنی نیست . این آدمان که زندگیو واس خودشون با یسری افکار و کار ها پوچ و بی معنی میکنن . اینجوری فک نکن که زندگی بیخوده ولی نمیدونم اگه فک میکنی این روش خوبه خب برو پیش مشاور