2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنید

69 بازدید | 5 پست

سلام نماز روزه هاتون قبول

من دوتا دایی دارم، که هر

دوشون معتاد هستن، یکی رفته سر کار ، یکی دیگه خونه هس مامان بزرگمو خیلی اذیت میکنه هی میگه پول بده برم مواد بگیرم، هر چند ساعت ۲۰۰ یا ۷۰ یا ۳۰۰ تومن پول میگیره میره برا خودش میخره، الان مامان بزرگم مریض هم هست بیماری گوارشی و قلبی داره خرج داره دکتر داره هر چی پول داشتو خرج کرده هر بگی میکشه شیشه چرس و هر آتاشغالی، انقد مامانمو و مامان بزرگمو و خاله هام بقیه رو اذیت میکنهکه حد نداره یه دو سه سالی بود توی شهر بود نمیومد روستا ما روستا زندگی میکنیم.گم بود یه چن سالی ، الان یه دو سه ماهی هس اومده ینی دیونه مو کرده امروز انقد مامان بزرگمو اذیت کرده بود ک پول پول بده که مامان بزرگم میخواسته خودشو آتیش بزنه که زن دایی خوبه اونجا زندگی میکنه نفت هارو از دستش گرفته بود خونه ما تا خونه ی مامان بزرگم یکم دوره،اون دایی دیگم کاری بهش نداره این ینی همه مونو کشته چیکار کنیم یه دو سالی گم بشه نفس راحت بکشیم به پاسگاه اطراف روستا مون هم زنگ زدیم نمیاد ببرتش.

تروخدا کمک کنید ینی تا زمانی که زنده باشم دعاتون میکنم

خواهش تایپیکمو بخونین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل سرچ کن شماره کمپ اجباری منطقتون میاره زنگ بزنین ادرس بدین اونا خودشون میان میبرن

انقد کمپ بردیم که خوب نشده ده یا دوازده ساله که معتاده ، ولی برای راحت شدن مامان بزرگم ببریمش گم بشه بره