2777
2789
عنوان

نزدیک سه ماهه با شوهرم قهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 33 پست

ارزش خودت نیار پایین . تو اقدام کنی مییینه شما هم جدی گرفتیی نه اونحوریاهم نیست که ببخشید چوس کنشو بزنه ب پریز .. خودشون میفرستن مشاوره شما تو راه اقدام تنها اقدام شما مهریه نفقه باشه ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان امشب خیلی خیلی برا دل شکسته من دعا کنید منم بجاش برای همه دوستانی ک اینجا حضور دارن از ته قلبم از خدا براتون ارامش و خوشبختی رو میخوام زیر سایه حضرت علی باشین به حق خود مولا ک امشب شب شهادت ایشون هستش🥺🙏💔

کسی که میخواد بره ، بذار بره

با زور ی روز دو روز ی ماه نهایت شش ماه بتونی نگهش داری ، بعدش چی؟ تا چقدر خواهش التماس؟ 

ببخشید عزیزم وقتی دلش باهات نیس ، واسه کی این همه تلاش می‌کنی؟

به زور هیچکسو نمیشه نگه داشت اونم ی مرد رو تازه

ببین الان تا دیر نشده خوب باید طرف مقابل رو بشناسی، کسی که سه ماهه بخاطر چیزای معمولی قهره و این همه ازش خواهش کردی دوباره نمیاد، پس یه جای کار میلنگه، اخلاق نداره. بعدا هم همش باید متنشو بکشی. ولش کن بره. حیف از زندگیت نیست که پای آدم مغرور بسوزه و هدر بره؟؟؟؟ 

کسی که میخواد بره ، بذار بره با زور ی روز دو روز ی ماه نهایت شش ماه بتونی نگهش داری ، بعدش چی؟ تا چ ...

به زور نیست اونم همین اندازه منو دوس نداشته باشه کمترم نیس فقط چون موضوع رو با خانوادش مطرح کرده الان تحت تاثیر اوناس وقتی بیاد سمت من دیک تمومه

به زور نیست اونم همین اندازه منو دوس نداشته باشه کمترم نیس فقط چون موضوع رو با خانوادش مطرح کرده الا ...

پس ی مدت ولش کن بذار تنها باشه و بفهمه همچین خبری هم نیس…

الان انقد هی اصرار کردی ی خورده هم رفته تو جو :)

و من اگه جات بودم ، به قول تو که میگی دوست داره 

دیگه فقط و فقط صبر میکردم ببینم حاضره حتی ی قدم واسم بردارع

و الا طلاق

پس ی مدت ولش کن بذار تنها باشه و بفهمه همچین خبری هم نیس… الان انقد هی اصرار کردی ی خورده هم رفته ت ...

من بعید میدونم قدمی برداره حتی اگ زمان طولانی بگذره چون من خودم حس میکنم اصلا همسر خوبی براش نبودم و گاهی ک خودمو حاش میزارم اصلا حاضر نیستم با طرف مقابلش ک خودم باشم زندگیمو ادامه بدم ...🥺💔

عه تاثیر دارع؟ ذکر یا دود و زیارت عاشورا برداشتم هر روز میخونم میگن خیلی جوابه

اره عزیزم بخون فوت کن به خودت

تامیکم بزن دوستانی که جواب گرفتن بهت میگن چه دعایی بخونی یا چ نذری