2789
عنوان

دیسک کمر

57 بازدید | 6 پست

من پنج سالم دارم باهاش زندگی می کنم دوست دارم عمل اش کنم شوهرم نمی‌ذاره میگه مثل قبل نمیشی و بدتر میشی یه بچه دارم دردش میزنه به پاهام گرفتگی پا دارم تا کف پاهام درد می‌کنه خسته شدم استرس نباید داشته باشم ناراحت نشم وگرنه فشار میاد بدتر میشم خسته شدم بخدا

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
دکتر تشخیصش چی بوده ؟

خیلی دکتر رفتم پنج سال پیش گفتن عمل اگه به پاهات ریخت شوهرم نذاشت بعد رفتم کایروپراکتیک سه سال بهتر شدم حامله شدم دوباره برگشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دکتر رفتم پنج سال پیش گفتن عمل اگه به پاهات ریخت شوهرم نذاشت بعد رفتم کایروپراکتیک سه سال بهتر ...

اون علائمی که اولش گفتی رو همشو همسر من داره . چون بخاطر شغلش باید ساعت طولانی بشینه دیسک کمر گرفته . خیلی وقتا میزنه به پاش و میگه کف پام گرم میشه . 

دکتر گفت شغلت رو عوض کن خوب میشی . که عوض کردن شغل غیرممکنه فعلا . باهاش مدارا میکنه .

شما هم با حرف یه دکتر زیر تیغ جراحی نرو . اگه راه درمان و مدارا وجود داره اون راه ها رو برو .

ولی اگه به عملم کشید نترس . من خودم به شخصه چندنفرو میشناسم که بعداز عمل کاملا خوب شدن .

اون علائمی که اولش گفتی رو همشو همسر من داره . چون بخاطر شغلش باید ساعت طولانی بشینه دیسک کمر گرفته ...

واسه من کناره نخاع مه اگه پاره بشه فلج شدنم قطعیه 

پدرم دچار دیسک کمر شده بود طوری که دیگه راه رفتن براش خیلی سخت شده بود بعد از مراجعه پیش دکتر زاهد ملک محمدی و عمل کردن پیش ایشون به بهبودی کامل رسیدن ما از نتیجه کاملا راضی بودیم.