2777
2789

عزیزم خواهر منم دارع، فقط روغن بنفشه استفاده میکنه،جاهایی که پوسته پوسته شده هرشب چند قطره بزن ماساژ بده،بیشترشم واس استرس و اعصاب ،از لحاظ روحی هم اوکی باشی خیلی بهتر میشی,

عزیزم خواهر منم دارع، فقط روغن بنفشه استفاده میکنه،جاهایی که پوسته پوسته شده هرشب چند قطره بزن ماساژ ...

روغن بنفشه بزنم خوب میشه گلم؟ از عطاری بخرم اکیه؟ تقلبی اینا نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن بنفشه بزنم خوب میشه گلم؟ از عطاری بخرم اکیه؟ تقلبی اینا نیستن

ارع عزیزم از جای مطمعن تهیه کن،اصل باشه ،خواهر من کلا داروهای شیمایی.  رو قطع کرده چون انگار اونا مقاوم ترشون می‌کنه 

تهران، معمولا ی مغازه هایی هست که کلا برای روغن گیری ،اینطور چیزا هستن،  من نمیدونم شما ...

عزیزم میشه لطف کنی شماره شون و بدی من زنگ بزنم برام پست کنن؟ من مشهدم جایی و نمیشناسم

عزیزم میشه لطف کنی شماره شون و بدی من زنگ بزنم برام پست کنن؟ من مشهدم جایی و نمیشناسم

عزیزم اگر خواستی خودم برات ارسال میکنم ،چون مغازه ارسال نداره، 

گفتن حتما حجامت انجام بدن، استرس نداشته باشی،اعصابت اروم باشه، کبدتو پاکسازی کن،از روغن بنفشه هم استفاده کن