من افسردگی شدید دارم بخدا مثل اون بچه ها قصد جلب توجه و عکس فرستادن دستم بره اینو اونو ندارم من قرصای افسردگی مصرف میکنم ولی وقتی کنترلمو از دست میدم انگار جنون بهم دست میده خودزنی میکنم الانم خیلی بد به خودم آسیب زدم چه غلطی کنم دست خودم نیست فقط به دستم آسیب نمیزنم کلا خودمو میکوبم اینور اونور و..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
این خودزنی سگ مصب نمیدونم چی داره آدمو اروم میکنه وقتی خون میره بدن بی حال میشه احساس آرامش میده ولی اگه برگردم به همون زمان هرررکاری میکنم ولی خودزنی نه واقعا واقعااا پشیمونم نابودم کرد کم خونی گرفتم تو سن جوونی باعث شد قدم رشد نکنه باعث شد سوتغذیه بگیرم لرزش دست و سیاهی چشم و سرگیجه و خیلی چیزا فقط اینو بدون چندسال بعد که حالت بهتربشه قراره شدیدا از خودزنی خودتو سرزنش کنی میدونم معتاد شدی بهش ولی سعی کن چیز دیگه جایگزینش کنی پشیمون میشی
سلام منم دقیقاتا5سال پیش اینطور بودم، خودزنی میکردم چندبار قصدخودکشی و فرار از خونه رو داشتم تو عصبا ...
من به روانپزشکم گفتم خواب آور نده و نداد تاثیرم داشتن ولی خب نه زیاد اگه نخورمشون تابحال پیش اومده واقعا دیوونه میشم نصف روز گریه زاری میکنم و جیغو داد
من به روانپزشکم گفتم خواب آور نده و نداد تاثیرم داشتن ولی خب نه زیاد اگه نخورمشون تابحال پیش اومده و ...
پس بگو تو سن بلوغ همینه افسردگی میاد سراغ ادم ولی یچیزی جایگزین خودزنی بکن رشد قدتو میخوابونه کم خونی میگیری ک باعث تیرگی دورچشم هم میشه وهزارتا عوارض.من همه این راهارو رفتم پیش دعانویس هم رفتم دعای اسم اعظم برام نوشت گفت بزار گردنت از این رو به اون رو شدم توهم اگه خواستی بری برو پیش یه دعانویس مومن و بگو این دعارو برات بنویسه البته بجز این تو چندتا بطری اب زم زم برام دعاخوند و فوت کرد و گف چهارکنج خونه و حیاط و هراتاق یکم بریز ک نمیدونم دعاش چیبود ولی معجزه بود خلاصه که زیاد دنبال دلیل علمیش نباش بعضی وقتا طلسمی چیزی ممکنه باشه