2777
2789
عنوان

با تیغ دستمو خط خطی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 44 پست

با تمام وجودت از خدا سلامتیت رو بخواه و بگو کمکت کنه تو این راه 

برو پیش مشاور 

یه سوره که به دلت میشینه رو انتخاب کن و چله بردار و هدیه بده به حضرت فاطمه به نیت خوب شدن روح و روانت 

مطمئن باش کلی عوض میشی

خدایا برام معجزه کن منو به آرزوم برسون میدونم که توام میخوای منو به خواسته هام برسونی💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خودزنی سگ مصب نمیدونم چی داره آدمو اروم میکنه وقتی خون میره بدن بی حال میشه احساس آرامش میده ولی اگه برگردم به همون زمان هرررکاری میکنم ولی خودزنی نه واقعا واقعااا پشیمونم نابودم کرد کم خونی گرفتم تو سن جوونی باعث شد قدم رشد نکنه باعث شد سوتغذیه بگیرم لرزش دست و سیاهی چشم و سرگیجه و خیلی چیزا فقط اینو بدون چندسال بعد که حالت بهتربشه قراره شدیدا از خودزنی خودتو سرزنش کنی میدونم معتاد شدی بهش ولی سعی کن چیز دیگه جایگزینش کنی پشیمون میشی

سلام منم دقیقاتا5سال پیش اینطور بودم، خودزنی میکردم چندبار قصدخودکشی و فرار از خونه رو داشتم تو عصبا ...

من به روانپزشکم گفتم خواب آور نده و نداد تاثیرم داشتن ولی خب نه زیاد اگه نخورمشون تابحال پیش اومده واقعا دیوونه میشم نصف روز گریه زاری میکنم و جیغو داد 

۱۶ سالمه

وای منم اینطوری شدم مثلا حتی ازبچگی ولی خب چندین ساعت نه بنظرت برم دکتر؟

نمیدونم

من مشکلات دیگم دارم

مثلا چون زیاد از حد خودمو سرزنش میکنم دائم ب خودم میگم تنبلو....

دچار اضطراب اجتماعی و استرس فلج کننده ام شدم 

ولی نمیتونمم قرص بخورم چون نیاز ب ذهن هوشیار دارم و قرصا خواب اورع

باید برم میش روانشناس

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
این خودزنی سگ مصب نمیدونم چی داره آدمو اروم میکنه وقتی خون میره بدن بی حال میشه احساس آرامش میده ولی ...

معتاد نشدم دوست ندارم انجامش بدم ولی اصلا دست خودم نیست یهو جنون بهم دست میده خون به مغزم نمیرسه به چیزی فکر کنم خودمو میزنم نابود میکنم 

نمیدونم من مشکلات دیگم دارم مثلا چون زیاد از حد خودمو سرزنش میکنم دائم ب خودم میگم تنبلو.... دچار ...

ای بابا انشالله مشکلت حل بشه عزیزم برات صلوات فرستادم ❤️مرسی که جواب سواامودادی

من به روانپزشکم گفتم خواب آور نده و نداد تاثیرم داشتن ولی خب نه زیاد اگه نخورمشون تابحال پیش اومده و ...

پس بگو تو سن بلوغ همینه افسردگی میاد سراغ ادم ولی یچیزی جایگزین خودزنی بکن رشد قدتو میخوابونه کم خونی میگیری ک باعث تیرگی دورچشم هم میشه وهزارتا عوارض.من همه این راهارو رفتم پیش دعانویس هم رفتم دعای اسم اعظم برام نوشت گفت بزار گردنت از این رو به اون رو شدم توهم اگه خواستی بری برو پیش یه دعانویس مومن و بگو این دعارو برات بنویسه البته بجز این تو چندتا بطری اب زم زم برام دعاخوند و فوت کرد و گف چهارکنج خونه و حیاط و هراتاق یکم بریز ک نمیدونم دعاش چیبود ولی معجزه بود خلاصه که زیاد دنبال دلیل علمیش نباش بعضی وقتا طلسمی چیزی ممکنه باشه

معتاد نشدم دوست ندارم انجامش بدم ولی اصلا دست خودم نیست یهو جنون بهم دست میده خون به مغزم نمیرسه به ...

دقیقا میدونم چی میگی خودمم بدتر از تو بودم همش تو اتاق خودمو حبس میکردم زجه میزدم خودمو میزدم اهنگای دپ گوش میکردم افتضاح بود کاش میتونستم اون قسمت از زندگیمو حذف کنم