2777
2789
عنوان

اینده زمین و وجود ادم فضایی ها

186 بازدید | 19 پست

نظرتون راجبش چیه ممکنه کسی جز ما تو این دنیا باشه؟

نسل ما روی زمین منقرض میشه یا انسانا موفق میشن برن رو یه سیاره دیگه؟

درباره ماورا چیا شنیدین تا حالا؟

من اونقد ب این مسائل فکر میکنم میخوام دیوونه بشم 

خصوصا همیشه این سوال میاد تو ذهنم که چرا ما آفریده شدیم 

بغیر از ما جهان دیگه ای وجود داره ک مثل ما زندگانی داشته باشن 

چجوریه زندگیاشون 

هزاران هزار سوال دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اونقد ب این مسائل فکر میکنم میخوام دیوونه بشم  خصوصا همیشه این سوال میاد تو ذهنم که چرا ما ...

فلسفه باید بخونید ،منم مثل شما درگیره ذهنم

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من اونقد ب این مسائل فکر میکنم میخوام دیوونه بشم  خصوصا همیشه این سوال میاد تو ذهنم که چرا ما ...

واسه من خیلی جالبه و البته ترسناک بنظر وقتی ما هستیم صدرصد موجودات دیگه ای هم هستن ولی این فضا انقد بزرگه شاید از وجود ما هنوز خبر ندارن یا کاری بهمون ندارن یادمه همین چند وقت پیش امواجی قرار بود به فضا فرستاده بشه تا شاید موجوداتی ک ممکنه وجود داشته باشن اونو دریافت کنن و بفهمنن رو زمین موجوداتی زندگی میکنن اما فکنم بخاطر خطراتش این قصیه منتفی شد

قطعا ادم فضایی ها وجود دارن و به زودی گروهی از انسانها میرن مریخ

درسته و بزودی علم پیشرفت میکنه و تا صد یا دیویست سال دیگه احتمالا سفر به فضا برای انسان هم مهیا بشه هرچند ک چالش های زیادی داره

چه کتابی بخونم؟ احساس میکنم فلسفه علم سنگینی هست من ازش سر در نمیارم ..خیلی کلمات قلنبه توش بکار رفت ...

نه از آسون شروع کن ،انسان خردمند رو من شروع کردم بخونم ،سریال های تخیلی در مورد پیدایش انسان ،بعد از انسانها ،نحوه مدیریت انسانها مثل وست ورلد رو دیدم ،یک هفته ذهنم درگیر بود 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

اینهمه کرات آسمانی مسلما بجز ما موجودات دیگه هسن ما فقط اشرف مخلوقات روی زمینیم، بله آدم فضاییا هم هستن اینقدر جهان وسعت داره از تصور ماخارجه و کهکشان راه شیری مثل یه نقطه هست در جهان اونقدر عظمت داره که باید یه نیروی عظیم اونو آفریده باشه حتی قوانین فیزیک و هر قانونی تحت اراده و آفریده خداونده، الله نور السماوات والارض

واسه من خیلی جالبه و البته ترسناک بنظر وقتی ما هستیم صدرصد موجودات دیگه ای هم هستن ولی این فضا انقد ...

ببین من شنیدم یه زمانی تحقیق کرده بودن ...حالا دقیق یادم نیس یه تصویری از منظومه شمسی به دست آورده بودن شبیه چشم بود ...بعد نوشته بود از کجا معلوم ما داریم تو چشم یک موجودی زندگی میکنیم 

یعنی کرک و پرم ریخت

یعنی جهانی ک ما هستیم خیلی خیلی کوچیکتر از این هست ک تصور میکنیم 

یعنی شاید مثل دنیای ما میلیونها دنیای دیگه وجود داشته باشه حالا با موجوداتی شبیه ما یا غیر شبیهمون 

چه کتابی بخونم؟ احساس میکنم فلسفه علم سنگینی هست من ازش سر در نمیارم ..خیلی کلمات قلنبه توش بکار رفت ...

خیلی چیزا هستن ک از لحاظ علمی نمیشه ثابتشون کرد تو این زمان از فلسفه کمک میگیرن تا اونو اثبات کنن در مورد فضا فلسفه و فیزیک با اسنکه ممکنه اختلاف هایی داشته باشن ولی تو مسائل زیادی از هردو استفاده میشه از کتاب های مبتدی تر شروع کنید اگر علاقه داشته باشید مطمئنن از سخت ترین کتاباهم بر میاین

ببین من شنیدم یه زمانی تحقیق کرده بودن ...حالا دقیق یادم نیس یه تصویری از منظومه شمسی به دست آورده ب ...

بله همین الان حرف از وجود یازده بعد هست ک احتمالا موجودات دیگه توی اونها هستن و خیلی جالبه پیشنهاد میکنم راجبش بخونید

بچها یه چیزای جالب الان با بحث تموم شدن منابع روبه رو هستیم در حالی در نزدیکی ایسلند دارن با استفاده از تونل هایی ک به درون زمین حفر میکنن سعی میکنن انرژی زمین گرمایی ک یک انرژی طبیعی هست رو با استفاده از اون تونل و ازمایشات و بهره برداری های خودشون جایگزین منابع دیگه مثل نفت کنن 

شما چهار میلیارد و نیم دیگه نیستید ولی میدونستید دو تا کهکشان اندرومندا و راه شیری دارن به سمت هم حرکت میکنن و ممکنه قبل تبدیل شدن خورشید به سیاه چاله و بلعیدن زمین توی برخورد این دوتا کهکشان و ساخته شدن یه ابر کهکشان زمین از مدار خودش خارج شه یا حتی خورشید یا زمینی تبدیل به سیارک هایی بشه

میدونستید اگه اکسیژن و هیدروژن توی هوا موجود نبود میتونستید اسمون به رنگهای دیگه ببینید؟نور خورشید از رنگ های متفاوتی تشکیل شده ولی هیدروژن بیشتر رنگ ابی و خیلی کم بنفش رو به خودش جذب میکنه برای همین اسمون ابیه

2790
2778
2791
2779
2792