2777
2789
عنوان

برای همتون جوشن کییر خوندم

109 بازدید | 16 پست

من از دعای جوشن کبیر خیلی حاجت گرفتم به نیت همه بچههای نی نی سایت هم خوندم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمت گرم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مررسی 

برا منم دعا کنین اگه صلاحه ب عشقم برسم 

هرکی  ۱۰۰ تا خوند بگه براش نذر نمک میکنم میبرم شاهچراغ

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

التماس دعا 

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊

توروخدا دعا کن عشقم آزاد شه ب هم برسیم😭

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃