2777
2789

کسیکه شیش روز مونده مهمون نیست دیگه 

اگه کمکی هم نمیکنه از گاو بودنشه چون ادم هتل و مهمانسرا هم که بره پا میشه یه دستی میکشه به دور و برش

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی یه هفته مونده اصولا باید کار میکرد 

ولی من دوست ندارم وقتی یه شب میرم جایی ظرف بشورم

یعنی چی

آدم رو مهمون دعوت میکنن بعد ۳ ساعت سر پا ظرف ۳۰ نفرو بشورم؟!

نه دوست دارم وقتی کسی میاد خونمون ظرف بشوره و کار کنه و نه دوست دارم وقتی میرم جایی کار بکنم

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

میزبان وظیفه پذیرایی و شستن و ... داره

میهمان از روی لطفشه که کمک میکنه

عزیزم من به عنوان میزبان میبینم شرایطش ندارم مهمون دعوت نمیکنم

من نه از کسی توقع دارم وقتی میاد خونم کاری انجام بده نه وقتی میرم خونه کسی کاری انجام میدم

مگه بقیه وظیفه دارن حتما به من کمک کنن؟؟

گیرم هوای پر زدنم هست ... بال کو ؟

این که چیزی نیست

من میرم خونه مادرشوهرم میبینم سینکش پر ظرفه وایمیستم بشورم خواهرشوهرم میاد کمک کنه بعد مادرشوهرم میگه نه تو برو سر درست خودش میشوره. لامصب مگه من خوردم که خودم بشورم.

اگر نشورمم بعد به شوهرم غر میزنه دستش کم میومد دوتا ظرف بشوره

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
منم دقیقا همین طوریم اصلا بدم میاد کسی خونه ام کار کنه احساس میکنم نظم کارام بهم میریزه

دقیقا تازه ظرف شستن بقیه رو هم قبول ندارم 

بعدا ک ظرفا رو بر میدارم مییینم درست شسته نشده عصبی میشم یا در کابینت باز میکنن هرجا دلشون خواست ظرف میزارن و...

یک هفته ک قطعا باید کمک بده ولی کسی ک مهمون دعوت میکنه اگه نمیتونه غلط میمنه دعوت میکنه من ماشین ظر ...

منم دقیقا ماشین ظرفشویی ندارم ولی مثل شمام

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

الان یه سری میان میگن مهمون دعوت کردی نباید طرف بشوره نمیدونم چرا شعورشون نمیرسه باید کمک بدن به صا ...

حتی ظرف شستن؟

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

حالا این ک یه هفته مونده کاری ندارم ولی از مهمون توقع نداشته باش ظرف بشورن میزنن میشکونن پشیمون میشی منم چند وقت پیش مهمون دعوت کردم اومد مثلا ظرف بشوره زد ظرف سرویسمو شکوند

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

یک هفته ک قطعا باید کمک بده ولی کسی ک مهمون دعوت میکنه اگه نمیتونه غلط میمنه دعوت میکنه من ماشین ظر ...

مهمون فرق داره یک وعده ست 

کسی که صبونه ناهار شام عصرونه چای میوه میاد وظیفشه کمک کنه حتی اگر خونه خودش ظرفشویی داشته باشه

حالا این ک یه هفته مونده کاری ندارم ولی از مهمون توقع نداشته باش ظرف بشورن میزنن میشکونن پشیمون میشی ...

منم بخاطر همین اصلا نمیذارم مهمون به وسایلام دست بزنه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

حالا مهمون من که ۴ روزم موند هم ظرف شد هم کمک کرد 

اما حالا که رفتن 

الان اومدم اتاق مهمان که تمیز و مرتبش کنم دیدم رو شوفاز لباس انداخته نمیدونم چطوری 

کند زده به دیوار پشت شوفاز کلی گچش ریخته و کلی هم رنگ گرفته

خونه هم نو نو 

شوهرم بفهمه قیامته 

مهمون هم از خانواده من بود