2777
2789

ما که میریم مهمونی آنقدر دلسوزی میکنیم حتی اگه هفت پشت غریبه باشه جارو میزنیم ظرفارم میشوریم خشک می‌کنیم 

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون بیشعوره✋️💔 . 

دقیقا همه خستگیات تو تنت میمونه !

ولی کمکم کنه دلت نمیسوزهههه .

اینهمه زحمت میکشی اخرشم میان پشتت حرف میزنن 

توعم رفتی خونشون ب هیچی دست نزن . 

یک هفته ک قطعا باید کمک بده ولی کسی ک مهمون دعوت میکنه اگه نمیتونه غلط میمنه دعوت میکنه من ماشین ظر ...

منم دقیقا همین طوریم اصلا بدم میاد کسی خونه ام کار کنه احساس میکنم نظم کارام بهم میریزه

والله ما مهمون دو هفته هم بمونه توقع چیزی نداریم مگ اینک خودش بخواد ولی بهش بگیم اصلا بوده ی ماه مهمون داشتیم ۲۰ نفر عمرا گفتیم ظرف بشور یا توقع داشته باشیم البته هر کسی اخلاقش 

اومدم حمله کنم که  یهو دیدم‌گفتی ۷ روز مونده.

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

کسی ک خودش میاد یا ی هفتهرمیمونه باید کمک بده 

ولی من مهمونی میرم چون دعوت میشم اصلا کمک نمیکنم در حد سفره پاک کردن

چون میتوتسته ک دعوت کرده مهمونی هم بگیرم نمیزارم کسی کمک کنه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

الان میان میگن ما پرنسس هستیم دست به سیاه و سفید نمیرنیم خونه کسی 

ولی بنظرم درسته میزبان وظیفه پذیرایی  داره اما از صبح زحمت کشیده یه ظرف شستن یا کمک تو جمع کردن سفره واقعا کسیو نکشته وکلی بار از روی دوش میزبان برداشته میشه وبعدش راحت همه میتونن دور هم بشینن واز معاشرت لذت ببرن