_fati_fati مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 13682 عنوان یه وقتایی... 87 بازدید | 4 پست یه وقتایی هستنه گریه کردن آرومت میکنه نه نفس عمیقنه یه لیوان آب سرد نه داد زدنﻳﻪ ﻭﻗﺘﺎﻳــــــــي ﻫﺴـــــﺖ ﻛﻪ ﻓﻘﻂ نیاز داریبرای همیشه نباشی ﻫﻤﻴﻦ ….!! 🌱....Make the impossible,possible، 1403/01/13 | 01:12 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssssssaa عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 329 یه وقتایی هست ، آدم اینقدر حالش خوبه ، که هیچ اتفاقی نمیفته ، حال خوبشو خراب کنه ! از این روزا واستون آرزو میکنم 🥀♥🌹امضام رو حتما بخونید🌹♥🥀 برا حل مشکلاتت وعاقبت بخیری ایران عزیز اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س اللهم عجل لولیک الفرج 🙏🥀
ssssssaa عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 329 یه وقتایی هست ، آدم اینقدر حالش خوبه ، که هیچ اتفاقی نمیفته ، حال خوبشو خراب کنه ! از این روزا واسه همتون آرزو میکنم 🥀♥🌹امضام رو حتما بخونید🌹♥🥀 برا حل مشکلاتت وعاقبت بخیری ایران عزیز اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س اللهم عجل لولیک الفرج 🙏🥀
ssssssaa عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 329 یه وقتایی هست ، آدم اینقدر حالش خوبه ، که هیچ اتفاقی نمیفته ، حال خوبشو خراب کنه ! از این روزا واستون آرزو میکنم 🥀♥🌹امضام رو حتما بخونید🌹♥🥀 برا حل مشکلاتت وعاقبت بخیری ایران عزیز اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س اللهم عجل لولیک الفرج 🙏🥀