2777
2789
نمیدونم چیکار کنم 

بگو دفعه اخرت باشه فلانی بخام ببینم تکرار کردی همچین چیزی و چنان آبرویی ازت میبرم ک نفهمی از کجا خوردی از اون گروه مسخره ایی هم ک توش دختره هست میای بیرون

یا برو پی دختر بازیت یا بشین سر زندگی با من فهمیدی؟ یکی دو روزم ادم حسابش نکن سرسنگین باش

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙

نمیدونم چرا تو نی نی سایت اینجورین خانما شما اول ببین چی گفته و دلیل حرفاش چی بوده اگه حرف بدی نزدن و حد و حدود رعایت شده چرا گیر الکی بدی

خوشم میاد همه ام گفتن جرش میدم و ناراحت میشم و فلان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعوااااا شدید اونممم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
درمورد اینکه دختره لفت داده و بهش گفته برگرد و ..‌

خخخخ اینا از مود نیفتادن  . همسرتون چند سالشونه؟؟

ببین زندگی خودته با یه رفتار هیجانی میتونی رابطتتونو سردترکنی ... میتونی یکم صبوری کنی و یکم زیرنظر بگیری ببینی فقط همین بوده . 

زود دست خودتو رو نکنی بهتره

نمیدونم چرا ولی احساس ناکافی بودن کردم....

بابا چ ربطی داره مگه خیانت کرده یا حرف عاشقانه زده از نظر شما ها ینی هر کی ازدواج کنه چ زن چ مرد دیگه کلا باید با هیچ جنس مخالفی برخورد نداشته باشه؟؟؟

بگو دفعه اخرت باشه فلانی بخام ببینم تکرار کردی همچین چیزی و چنان آبرویی ازت میبرم ک نفهمی از کجا خور ...

اخه چند ماه قبل یه بار این کار کرد و دعوامون شد و دیگه گذاشت کنار 

سرشب سر یه موضوعی بحثمون شد دعوا کردیم و من رفتم اتاق

الان دیدم شوهرم گوشی بدست خوابش برده باز گروه و ...

بابا چ ربطی داره مگه خیانت کرده یا حرف عاشقانه زده از نظر شما ها ینی هر کی ازدواج کنه چ زن چ مرد دیگ ...

نه مثلا همچین عقیده ای ندارم

ولی شوهر من همیشه خستگیش برای من میاره 

ولی تا ۱۲ شب وقت داره تو گروه چرت و پرت بگه

نه مثلا همچین عقیده ای ندارم ولی شوهر من همیشه خستگیش برای من میاره  ولی تا ۱۲ شب وقت داره تو ...

خب اینو ک خانمای نی نی سایت نمیدونن ک میان برات نسخه می پیچن 

پس توام تاپیک و کامل بگو بعدم مشکل شوهرته ک خستگیش برا توعه وگرنه تو گپ چت کردن یا چت با خانمی ک حد و حدود رعایت شده موردی نداره

یعنی به روش نیارم؟

بنظرم با بروش آوردن و دعوا مسیله بزرگتر میشه . برا زندگیتون نیاز به مشاور دارین . اول خودت برو پیش مشاور خوب نیاز بود بعد با همسرت

ببین گلم نسخه ای ک بقیه برات میپیچنو برای زندگیت عملی نکن . اونا تو زندگی تو نیستن که یهو میبینی زدی چششم کور کردی