2777
2789

من کلا دراز کشم حالم خوب نی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من پارسال برای ی مشکلم از خدا از ته دل خواستم امسال شد 

خدایا ممنون ک هوامونو داری 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

ینی چی که جواب میده ؟!! امشب نه بخاطر حاجت ! بلکه به احترام امام مون عزاداری میکنیم . حالا بینش حاجتتو بگو . اما اعمال امشب ضامن براوردن حاجت نیس

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

خانوما واسه زندگی برادرم هم دعا کنین لطفا هر چی  صلاحه پیش بیاد براش از  فکر و خیال قلبشم درد گرفته 💔

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
معلومه اعتقاد داریم

دوستان اگه کسی اعتقاد داره ۱۰۰ تا آیتالکرسی برام بخونه براش نذر نمک میکنم به نیت ۵ تن میبرم شاهچراغ خیلی حاجت میده 

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

دعا کن مستجاب میشه حتما

برا من جواب داد انشالله نتیجه بگیری 

التماس دعا

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

اعمال که توی اینترنت هست جوشن کبیرم در اولویته این شبا 

و اینکه اعتقاد دارینم مسلما کسی که شیعه اعتقاد داره و بله جواب میده 

و به عبارتی کلی سرنوشت یکسال ادم تو این شبا نوشته میشه 

بسپر به خدا خیلی قشنگ میچینه بالا پایین داره سختیه زیاد داره ولی تهش قشنگه/آقایون محترم الکی درخواست ندید من رد می کنم😐🙂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز